Final Frontier – Târgul de carte SF & Fantasy de care aveți nevoie

Organizat de Bookblog.ro, Final Frontier, singurul târg de carte SF & Fantasy din spațiul românesc, a reușit să ajungă la a IV-a ediție. Și cum universul SF & Fantasy se îmbină de minune cu lumea jocurilor video, sunt sigur că mulți dintre voi își vor dori să-i treacă pragul.

Edituri precum Nemira, Paladin-Art, Herg Benet, Millenium Books și Tritonic și-au anunțat deja participarea, și iți vor da ocazia să-ți întregești colecția de știință și magie cu cele mai noi cărți ale genului. Mai mult, vei putea atinge și chiar pleca acasă cu comics-uri, figurine și board games de la Comics Shop, The Walking Dead, Red Goblin și 101 figurine. Totul e să ai și niște bani la tine.

Invitații ediției sunt scriitorii vedetă Sebastian A Corn (Dune 7: Cartea brundurilor – publicată sub pseudonimul Patrick Herbert, Imperiul Marelui Graal) și Oliviu Crâznic (…Și la sfârșit a mai rămas coșmarul, Steampunk – A doua revoluție). Cei doi vor împărți cu dărnicie autografe și abia așteaptă să-ți măsori imaginația cu ei.

În cadrul evenimentului vor exista și ”ateliere de scriere creativă”, organizate de Revista de Povestiri și Bookblog.ro, iar cei de la revista Comics le vor da doritorilor ”lecții de benzi desenate” pe tablete grafice. Va exista chiar și un concurs în ultima categorie, unde Wacom va premia cel mai bun desen inspirat de SF chiar cu tableta pe care acesta a fost realizat.

La fel de interesant se anunță și concursul de fan fiction, la care te poți înscrie până în ziua târgului, pentru șansa de a pune mâna pe ”un premiu din viitor” și a-ți vedea povestirea publicată pe site-ul Final Frontier.

Acestea fiind spuse, dacă evenimentul îți face cu ochiul, ține aproape de Final Frontier.ro și nu uita de Evenimentul creat pe Facebook pentru discuții și noutăți.

Târgul se va desfășura în perioada 28-29 martie 2015, între orele 10:00 – 19:00, în Nexus Gamers Pub (București, B-dul. Elisabeta nr. 37, vis-a-vis de Hotel Cișmigiu).

Long live the Empire!

finalfrontier4

4 Comentarii

 • Sol
  Publicat martie 11, 2015 1:23 pm 0Likes

  Dune 7: Cartea brundurilor cred ca e mai bina sa fie data uitarii. A fost o manevra publicitara de toata rusinea si din cauza asta nu voi citi niciodata cartea. In rest, de Sebastian Corn am auzit lucruri bune.

  • Aidan
   Publicat martie 12, 2015 5:26 pm 0Likes

   Oh boy, se vede ca eu am pierdut contactul cu lumea literaturii SF 🙁

 • Radu
  Publicat martie 11, 2015 3:41 pm 0Likes

  Trebuie să iau invitație de undeva ca să particip la targ?(nu la concursuri)

 • Constiinta ADN-ului
  Publicat august 3, 2015 10:39 am 0Likes

Adaugă un comentariu