Un posibil sequel pentru Shadow of Mordor

Un posibil sequel pentru Shadow of Mordor a fost descoperit! După succesul răsunător al jocului, puţini dintre noi putem spune că nu ne-am fi aşteptat la o astfel de noutate.

Cei de la Nerdleaks au descoperit în CV-ul online al doamnei Lauren Mary Kim (cascador de profesie), printre alte menţiuni (precum lucrul în cadrul altor proiecte – trailere pentru ReCon sau Mafia III) că aceasta a participat la categoria de motion-capture pentru jocul Shadow of Mordor 2. Alte detalii nu au mai fost descoperite în afara faptului că în toată această perioadă a fost alături de cei de la Blur, cel mai probabil referindu-se la Blur Studio, un studio de animaţie cunoscut printre altele pentru contribuţia adusă în cadrul Halo: The Master Chief Collection şi Sunset Overdrive.

Cei de la Monolith (creatorii jocului) nu au anunţat proiecte noi, ba mai mult, în primăvara anului trecut aceştia au angajat personal în număr mare. Putem spune astfel cu siguranţă – Shadow of Mordor 2 este pe drum! Până atunci însă, puteţi pune mâna pe original, disponibil pentru Windows, OS X, XONE, Xbox 360, PS4 şi PS3 la preţul de 49.99 EURO. Se merită fiecare bănuţ, aveţi încredere în mine!

1 Comentariu

  • Alexandru
    Publicat aprilie 1, 2016 8:45 am 0Likes

    sau mai degraba punetimana pe el de pe bundle stars unde e 12,5 euro

Adaugă un comentariu