Gălăgia de duminică: Batmetal se dă în spectacol, Gorillaz în GTAV, iar Run The Jewels în Cyberpunk 2077

Ca în orice dimineață de duminică, îți dorești să te trezești cât mai târziu cu putință, mai ales dacă ai un job la care tragi de luni până vineri. Poate chiar și sâmbătă. Chiar și duminică?! Atunci să ne înviorăm sau să moțăim mai departe pe niscaiva piese alese, păstrând tematica. I’m Buttman!

1. Dacă încă mai tragi de tine, Batmetal te va da jos din pat imediat. Clar, nu e recomandat celor care vor să mai țină puțin plapuma trasă peste cap, cărora le sugerăm să sară la recomandarea a doua. Și nici celor cu inima slabă. În caz contrar…

2. Gorillaz au filmat cel mai nou videoclip în jocul Grand Theft Auto V. „F me!” Parte a proiectului Sound Machine, noua piesă se pupă de minune cu decorul, iar Beck n-a ezitat să se implice cumva. O tură de GTAV normală pentru Gorillaz, cu un Beck care îi acompaniază de pe un iFruit, într-un colț al ecranului. Cileanu. Perfect ca să prelungească leneveala.

3. Cyberpunk 2077 nu este doar un joc mișto, cu suflet, de care te bucuri cu condiția să îți și meargă pe râșnița de cafea. Pardon, consolă PS4 sau XOne. Așteaptă câteva patch-uri, dacă este cazul, ca să te bucuri și de o coloană sonoră pe măsură, cu Run the Jewels în prim-plan. Viitorul nu arată promițător (jos corporația!), dar măcar sună bine în 2077.

Voi ce ascultați duminică dimineața?

P.S. pentru un somn profund, ascultați podcastul nostru.

Adaugă un comentariu