GTA V pe PC, la anul. Anunț cu Trailer Next-Gen.

Cei de la Rockstar au anunțat că varianta de PC a lui Grand Theft Auto V va fi lansată pe 27 ianuarie 2015. Versiunile de PlayStation 4 și Xbox One apar mai devreme, pe 18 noiembrie 2014.

Noile versiuni ale jocului vor include, pe lângă evidentele îmbunătățiri d.p.d.v. grafic, noi arme, vehicule, activități, efecte climatice precum și un sistem de coliziune îmbunătățit. Și stațiile radio vor suferi îmbunătățiri, cu peste 100 de melodii și mix-uri noi.

Cât despre partea de multiplayer, versiunile de PS4 și Xbox One vor permite unui număr de până la 30 de jucători să simuleze viața de borfaș într-o singură sesiune.

Progresul din GTA Online de pe una din consolele vechi va putea fi transferat către una din cele trei noi versiuni, după spusele celor de la Rockstar.

Toți cei care vor precomanda jocul vor primi un milion de dolari in-game, ce vor putea fi folosiți atât în single-player, cât și în multiplayer (câte 500.000 de fiecare parte).

3 Comentarii

 •  
  Publicat septembrie 12, 2014 2:00 pm 0Likes

  Tpb la anul.
  Mersi R*.

 • mahri726
  Publicat septembrie 13, 2014 7:41 am 0Likes

  Se pare ca cei de la Rockstar intotdeauna au neglijat platforma PC…

  Sper ca atunci cand o vor lansa, avand in vedere ca XBOX ONE e de fapt un PC cu straturi de Windows 8, optimizarea sa fie mult mai buna…

 • Ziskele
  Publicat septembrie 13, 2014 9:02 am 0Likes

  Deci in concluzie mai devreme sau mai tarziu, fiecare GTA va aparea pe PC, sper sa nu se mai ia toata presa straina de cur si sa urle cat ii tin plamanii, si sa faca petitii (eu unul nu am semnat pentru ca eram sigur ca va aparea si pe PC). Sincer nici daca aparea concomitent cu consolele nu il jucam, cam orice joc nou il astept timp de 6 luni – un an pana apare la oferta. Si pe GTA musiu numar 5 il astept pana prin vara, la un summer sale si un Ciucas rece.

Adaugă un comentariu