HITMAN 2 – Următoarea țintă a Agentului 47 va fi un pilot din Cursa de 24 de ore de la Le Mans

Din 4 iunie încoace, nu trece o zi fără ca Warner Bros. Games și IO Interactive să nu îi îmbie pe fanii celui mai mortal chelios din istoria jocurilor video cu câte un teaser de 5 secunde, iar acum, când au mai rămas 12 ore până la lansarea întregului trailer pentru HITMAN 2, cele mai recente firmituri ne dezvăluie următoarea lui țintă.

Combinând informațiile de ieri cu cel mai nou tweet de pe contul oficial Hitman și cel mai nou teaser video de pe contul oficial Warner Bros. Games, vedem cum cheliosul tatuat cu cod de bare pe ceafa lată în loc de carte de identitate îmi ia la ochi, prin luneta armei, o mândrețe de pilot ce își aleargă bolidul în ceea ce pare a fi Cursa de 24 de ore de la Le Mans. Pilotul e blond, de sex opus (sau?), iar Agentul 47 trage. Oare i-a scurtat cariera? Aflăm diseară.

Oare trebuia să zic „piloată”?

1 Comentariu

  • dante-sama
    Publicat iunie 8, 2018 4:51 pm 0Likes

    Intotdeauna am preferat sa joc stealthy, in Hitman, dar de data asta s-ar putea sa aleg abordarea directa :))) Este destul de challenging sa „snipezi” un pilot de curse, aflat intr-o masina care goneste pe pista 😀

Adaugă un comentariu