I am Setsuna a fost lansat

Probabil vă întrebaţi despre ce este vorba! Steam News anunţă lansarea acestui titlu, descris sub forma unui „omagiu magnific dedicat JRPG-urilor de altădată, inspirat din nemuritorul clasic, Chrono Trigger”. Aici puteţi găsi mai multe detalii, iar mai jos am să vă ofer câteva paragrafe, pentru a vă forma o idee mai generală.

„I am Setsuna ne spune povestea Setsunei, o tânără femeie aflată în posesia unei puteri interioare incredibile, alături de sacrificiile făcute pentru a-şi salva propriul popor. Aceasta trăieşte pe o insulă, cu o tradiţie bine definită.

Pentru menţinerea păcii, odată la 10 ani, un sacrifiu era oferit unui monstru de pe acea insulă. Din păcate, într-un an, monstrul a devenit violent înainte de timp, iar datorită fricii ce a pus stăpânire pe întreaga populaţie, oamenii au încercat să-l calmeze prin oferirea unui sacrificiu adiţional – Setsuna. Astfel, ea trebuie să plece alături de protectorii săi, în cel mai îndepărtat punct al insulei, unde ceremonia va avea loc.”

1 Comentariu

  • dante-sama
    Publicat iulie 21, 2016 11:10 am 0Likes

    Cu siguranta voi cumpara acest joc. Ca fan hardcore final fantasy, o sa ma simt ca acasa jucand „I am Setsuna”.

    Este bine ca Square au inceput sa mai plece urechile la ceea ce isi doresc fanii si un JRPG clasic este o aditie perfecta din punctul meu de vedere.

Adaugă un comentariu