Inquisitor – Martyr, O Nouă Adiţie la Menajeria Warhammer 40K

Organismul meu a fost total nepregătit pentru anunţul lui Warhammer 40.000: Inquisitor – Martyr. Yup, în ultimul timp am observat (cu degetele împreunate în poziţie de piramidă) atenţia deosebită pe care franciza Games Workshop o primeşte în mediul digital – dar un action-RPG dedicat Inchiziţiei, un sandbox persistent de la NeocoreGames?! La aşa propunere vreau mai mult decât un teaser…

NeocoreGames este studioul responsabil pentru The Incredible Adventures of Van Helsing şi King Arthur, deci există un rezervor suficient de experienţă în inima Ungariei, astfel încât Martyr (a nu se confunda cu Mortyr) are toate şansele să devină ARPG-ul visceral şi brutal promis. Campania aruncă jucătorii în mijlocul unui conflict sângeros purtat de Inchiziţie – însă, conform producătorilor, sfârşitul misiunilor este doar începutul unei aventuri sandbox desfăşurate într-un univers persistent colosal. Mai mult, aceştia promit adăugarea de conţinut nou şi dezvoltarea continuă pe parcurs. Împăratul este mândru de copiii Săi dansatori de space-csárdás!

Warhammer 40.000: Inquisitor – Martyr urmează să fie lansat în 2016 pe PC, Mac, Xbox One şi PS4.

5 Comentarii

 • Pakistan
  Publicat iulie 17, 2015 8:12 pm 0Likes

  cum ziceam si altundeva, cat timp e despre W40K, e bine primit, chiar si Kill Team si Storm of Vengenace

  • Aidan
   Publicat iulie 18, 2015 5:05 am 0Likes

   Ca trimis al Imparatului, ma declar multumit de credinta ta in numele Lui. Totusi, Pakistan, am cerut o ancheta a Inchizitiei pentru a ne asigura ca vei ramane loial pana la capat 🙂

 • Alex V.
  Publicat iulie 18, 2015 8:19 am 0Likes

  Curge cu jocuri pe licenta Warhammer in ultimul timp. Nu ca m’as plange, dar sper sa merite ca mi’e dor de atmosfera din Dawn of War ! Sper sa il faca ceva mai dinamic ca Van Helsing.

  • Pakistan
   Publicat iulie 18, 2015 11:05 am 0Likes

   Total War: Warhammer, Warhammer 40 000 Regicide, Warhammer: End Times – Vermintide, Blood Bowl 2, Space Hulk Deathwing… am uitat ceva?

 • Adrian Rusu
  Publicat iulie 28, 2015 8:42 am 0Likes

  Deci un Sacred 2 in Warhammer 40K. Cum catelusi sa nu-ti placa?

Adaugă un comentariu