Iron Harvest: Recolta lui Jakub Różalski

Jakub Różalski este un artist polonez influent şi extraordinar de talentat. Vă puteţi da singuri seama de ce dacă aruncaţi o privire peste imaginile din Iron Harvest: 1920+, un joc de strategie dezvoltat de KING Art Games împreună cu acesta.

“After World War I farmers found a plethora of unexploded ordnance, barbed wire, weapons, shrapnel and bullets while ploughing their fields. They called it the Iron Harvest.”

iron_harvest_01 iron_harvest_02 iron_harvest_03

Povestea din Iron Harvest („roadele” rămase pe câmpuri după conflictul global) se desfăşoară imediat după Primul Război Mondial într-un univers alternativ al cărui peisaj este dominat de uriaşe maşini mergătoare din fier. Trei facţiuni puternice controlează Europa – Saxony Empire, Polania Republic şi Rusviet –, în timp ce forţe oculte se străduiesc să destabilizeze pacea şubredă. Am vărsat lacrimi de bucurie şi m-a luat cu fiori…

Cum recolta de RTS-uri este foarte slăbuţă anul acesta, vestea că vine pe PC, Xbox One şi PlayStation 4 triplează bucuria. Să fie primit! Noi informaţii pe măsură ce apar.

2 Comentarii

 • Andrei
  Publicat noiembrie 3, 2016 8:59 pm 0Likes

  N-o sa apara in niciun caz anul acesta, pe pagina lor de facebook au raspuns la un comentariu si estimeaza ca va dura 2 ani developmentul jocului, deocamdata au lucrat doar 6 luni la el. De asemenea va fi un proiect pe Kickstarter ceea ce ma face cel putin suspicios, jocul precedent produs de studio a fost sponsorizat tot pe Kickstarter nu stiu daca e un semn bun ca nici nu l-au lansat oficial si deja se pregatesc sa faca altul tot pe banii altora. Vom trai si vom vedea.

  • Aidan
   Publicat noiembrie 4, 2016 4:48 pm 0Likes

   Ar fi pacat s-o faca lata. Dar…ai dreptate. Timing-ul nu pare prea bine ales. Sper ca stiu ce fac si se descurca.

Adaugă un comentariu