Is this an out of season April Fool’s joke?

O întrebare destinată să rămână în istorie, după ce Blizzard și-a dat cu tesla de +10 damage against Demons ață-n coaie. Atât de tare, că și chinezii care au dezvoltat Diablo Immortal pe scheletul unor clone mobile de (ați ghicit) tot Diablo au urlat de durere.

Așa cum era de așteptat, comunitatea a explodat, a huiduit și a hulit batjocura adusă unei francize respectabile la final de BlizzCon 2018, de parcă trebuia prezentat un Diablo IV revoluționar, la care s-a muncit ani buni, cu un respect echivalent față de fani. Or, știm prea bine că și D3 a avut metehnele lui, retușate parțial în timp cu feedback-ul aceleiași comunități.

Mai rău e că Activision-Blizzard, cu mențiunea că prima particulă este foarte importantă în această ecuație, a început să aplice metode staliniste de cenzură. Comentariile negative sunt șterse de pe forumul oficial, iar câțiva YouTuberi au descoperit un soi de rollback aplicat sutelor de mii de dislike-uri.

Din punctul meu de vedere, Blizzard are tot dreptul din lume să dezvolte și să publice un joc mobile din franciza Diablo. Știți ce? Eu chiar intenționez să-i dau o șansă. Una singură, 5 minute. Dar problema, în cazul de față, este aroganța arătată cumpărătorilor loiali de acasă și participanților la BlizzCon.

Cum adică, voi nu aveți telefoane? Săracilor!

3 Comments

  1. Alin noiembrie 6, 2018
    • Aidan noiembrie 7, 2018
  2. popescu ion noiembrie 7, 2018

Leave a Reply