Cele mai așteptate 7 jocuri în 2021. De către KiMO.

Nu știu despre voi, dar mie șapte îmi ajung, în speranța că vor fi nu doar lungi și late, ci mai ales bune. Ce-i drept, pot doar să sper că cei șapte magnifici ai mei vor respecta criteriile aspre de selecție enumerate mai sus. Însă 7 mai este și un număr norocos la aparate, așa că… țaca-paca!

HITMAN 3

Primul pe listă este Hitman 3, mai ales pentru că i se apropie și data lansării – 20 ianuarie 2021, pentru PS5, Xbox Series X/S, PS4, Xbox One, Switch, Stadia și PC. Pe termen lung, acesta va fi și ultimul joc din serie produs de către studioul IO Interactive, cei ce dețin, mai nou, inclusiv drepturile asupra legendarei francize.

Aparent, Square Enix nu mai aveau încredere în Hitman, dar ne bucurăm că a ajuns unde trebuie, nu la unii care n-ar știi ce să facă cu ea. Îl așteptăm pe asasinul nostru preferat într-un joc ceva mai întunecat decât am fost obișnuiți, care va încheia, sper eu, așa cum se cuvine o trilogie care ne-a oferit până acum două capitole bune.

La fel de important, ultimul capitol din povestea Agentului 47 marchează și sfârșitul unei ere în istoria IO Interactive. Să fie acesta cel mai bun Hitman din toate timpurile? Oh, mamă!

2 Comentarii

 • SYLENTm
  Publicat ianuarie 6, 2021 10:36 pm 0Likes

  God of War Ragnarock hype!

  • KiMO
   Publicat ianuarie 6, 2021 11:11 pm 0Likes

   se stie!

Adaugă un comentariu