NEXT LEVEL Podcast 101: LEVEL vs PC GAMES. For fun!

S-a terminat vara, începe distracția! Primul episod din urmatoarea sută de podcasturi NEXT LEVEL îl are ca invitat pe Jacint Erdei, ex-redactor al revistei românești de gaming PC Games (4 Fun), ex-Ubisoft București și diverse alte ex-uri, iar acum Amber.

Aflăm despre începuturile revistei PC Games și cum a ajuns Jacint în redacția acesteia, cum era la ei în ogradă, de ce ieșea (ocazional) incorect colorată de la tipar, cu ce ochi priveau concurența și prin ce aventuri corporatiste a trecut invitatul ediției de la dispariția publicației orădene de pe piață. Sau, mă rog, de când și-a luat el adio de la ea.

Evident, vorbim și despre jocuri, dar nu lipsesc nici amintirile comune de la diverse evenimente internaționale de profil (vezi gamescom), unde nu mai conta ce scria pe cărțile nostre de vizită și deveneam colegi de peripeții, de la cinci halbe cu bere în sus. De căciulă. Cu această ocazie, aflați și cărui redactor LEVEL i-a căzut o chelneriță nemțoaică cu tronc, suficient cât să o fugărească în cercuri prin cea mai pitorească cârciumă est-germană.

Iar în cazul în care nu știați, aflați că episodul de față încheie (până la proba contrarie) campionatul revistelor românești de gaming, după super-meciurile LEVEL vs GAME OVER și LEVEL vs XtremPC.

Bere plăcută!

Adaugă un comentariu