NEXT LEVEL Podcast 105: Unbound Worlds Apart – o lume minunată în care veți gasi… un super-indie!

Echipa din spatele excelentului indie/adventure/platformer românesc Unbound – Worlds Apart, acum și la NEXT LEVEL Podcast!

Omuleții de la Alien Pixel Studios ne sunt cunoștinte mai vechi, drept pentru care Unbound a avut parte de un hands-on review pe site-ul NIVELUL2.RO în vara lui 2019, pe vremea când jocul încă era departe de forma sa finală.

Doi ani de la acel articol, ce prevestea un joc care iși va merita locul în „dulapul” virtual al fiecăruia, Unbound – Worlds Apart a fost lansat via Steam, iar noi am considerat ca este momentul să-i chemăm pe producatorii lui la un pahar. Un nou episod „românesc”, cu Sergiu Crăițoiu și Andrei Simion, despre originile Unbound, gamedev și jocuri, în general.

Apasă!

De asemenea, vă reamintim că am lansat 3 reviste până acum. Toate trei au fost tipărite în ediție limitată și dedicate exclusiv donatorilor de pe Patreon. Două dintre ele pot fi citite în mod gratuit acum pe site, alături de toate revistele NIVELUL2 lansate vreodată! Așadar, dacă vă place ceea ce se întâmplă aici și vreți să ne susțineți, presupunând că nu o faceți deja, fie cu o bere per episod, fie pentru a finanța eventuale noi ediții tipărite ale revistei NXT LVL, articole, podcasturi deosebite sau alte minuni, puteți face donații aici. Cât să dăinuiască colțul ăsta al internetului.

Adaugă un comentariu