Lucio este noul erou din Heroes of the Storm

Băieţi şi fete, muzicanţi şi muzicante, puştani cool şi puştoaice marfă, avem un anunţ important: Lucio vine la Untold Festival 2017! Neah, glumim şi noi. Nu, pe bune acum – Lucio se alătură eroilor din Heroes of the Storm. Probabil că s-a plictisit în Overwatch şi a decis să însufleţească alte arene. Lucică debutează în data de 6 februarie pe PTR şi are rolul de Support.

PS: Chiar aşa, sunt singurul care s-a plictisit în Overwatch? Pur şi simplu nu găsesc suficientă motivaţie competitivă şi conţinut nou pentru a continua să îl butonez…Fac ceva greşit? 🙁

4 Comentarii

 • raincake
  Publicat februarie 4, 2017 12:43 pm 0Likes

  Chiar și eu am același sentiment, pur și simplu nu mai am niciun chef de Overwatch. Și nici amicii mei cu care jucam înainte nu prea îi mai văd online.
  În schimb joc Diablo 3, so I got that going on, which is nice.

  • Aidan
   Publicat februarie 4, 2017 4:10 pm 0Likes

   D3 is still my thing, my guilty pleasure 🙂

  • Supărici
   Publicat februarie 4, 2017 5:46 pm 0Likes

   Diablo 3 a devenit atât de repetitiv după atâtea sezoane în care nu s-a schimbat mai nimic în materie de gameplay și acum că vor să bage Primal Ancients o să fie un grindfest și mai nasol. Mi se face doar scârbă când mă gândesc că Necromancer o să apară peste o grămadă de timp. Oh well, măcar m-a ținut ocupat timp de peste 1k ore.

 • Aidan
  Publicat februarie 4, 2017 5:56 pm 0Likes

  Sa stii ca nici eu nu prea pun botul la Primal Ancients. Sunt atatea chestii pe care le puteau introduce, inclusiv seturi noi, abilitati – fuck, noi tipuri de arme sau specs. Dar nuuuuu…

Adaugă un comentariu