Metro Exodus va fi lansat undeva prin toamna lui 2018

Iată că sfârșitul de an vine cu niște vești minunate despre o serie care mi-a plăcut la nebunie, dar pe care o vârâsem undeva în subconștientul meu după Metro Last Light. După cum spune și titlul, trailerul pentru Metro Exodus (link mai jos) a dezvăluit fereastra de lansare – toamna lui 2018.

După anularea lui STALKER 2 și închiderea studioului dezvoltator, eveniment pe care l-aș include în top 5 cele mai nasoale chestii care mi s-au întâmplat (da, grea viață am, știu), Metro a umplut golul din suflet pe care mi l-a lăsat acest lucru. 2033 a fost ca o gură de aer proaspăt – sau închis, judecând după metrourile infestate de mutați prin care te perinzi, iar Last Light a îmbunătățit formula cu un world-building realizat cu o măiestrie cum rar am mai văzut.

Acum, ca gameri veterani ce sunteți, știți care e treaba cu ferestrele astea, așa că nu vă entuziasmați prea tare. Dacă data de lansare ar fi împinsă undeva spre 2019, nu m-aș mira cătuși de puțin. Dar aș fi dispus să aștept și 10 ani pentru oportunitatea de a vizita locuri precum Venice din Metro Last Light.

Adaugă un comentariu