Mortal Kombat X: Se anunţă kranii sparte (NSFW)

Sunt sigur că trailerul pentru Mortal Kombat X a depăşit statutul de ştire, dar mai bine mai târziu decât niciodată. Oricum, confirmarea oficială pentru cel de-al „icsulea” spărgător de kranii a venit prin vocea lui Ed Boon, creative director în cadrul studiourilor NetherRealm, acum aproximativ două săptămâni. Oh boy, şi ce mod mai potrivit să-ţi promovezi un joc cu bătăi, dacă nu printr-un video ULTRAVIOLENT, interzis minorilor, celor slabi de inimă şi totalmente nepotrivit la locul de muncă?

Lupta epică dintre Scorpion şi Sub-Zero nu este singurul anunţ legat de Mortal Kombat X, căci producătorii au considerat evenimentul E3 2014 oportun prezentării unor primi kombatanţi noi, ce vor completa roster-ul jocului: Cassie Cage, D’Vorah şi tandemul Ferra & Torr. Stilul vizual este mult mai sumbru, iar sistemul de lovituri văzute în raze X a fost rafinat, până la un nivel aproape inimaginabil de brutalitate şi realism – totul la 60 fps!

Mortal Kombat X arată şi se mişcă aşa cum te-ai aştepta de la un joc next-gen, după cum puteţi observa în prezentarea video de mai sus. Mişcările curg natural, în timp ce loviturile se „lipesc” cu un impact puternic de corpul adversarului. Personal, consider interfaţa simplă şi funcţională un motiv de bucurie, fiindcă ajută la construirea unei atmosfere dark, specifică seriei MK. Chiar dacă nu se cunoaşte o dată precisă de lansare, jocul nu va vedea lumina zilei până în 2015.

Sunt programate versiuni pentru PC, Xbox 360, PS3, Xbone şi PS4.

8 Comentarii

 • Mihai Ioan
  Publicat iunie 16, 2014 8:53 pm 0Likes

  deci WTF e cu muzica aia in TRAILER?

  • Aidan
   Publicat iunie 17, 2014 5:42 am 0Likes

   UPDATE: Wiz Khalifa, „Can’t Be Stopped”;
   Environmental combat confirmat 🙂

 • cioLAN
  Publicat iunie 17, 2014 7:18 am 0Likes

  Well, un nene a schimbat muzica.

  https://www.youtube.com/watch?v=0j3hr9GQiA4

 • Theo
  Publicat iunie 17, 2014 10:43 am 0Likes

  Looking awesome si faptul ca vine pe PC e si mai awesome dar tot aceasi chestie care m-a enervat la mortal kombat 9 nu au schimbat-o. Dude, daca ii scoti ficatu, cum naiba ala isi revine intr-o secunda si iti cara un pumn cu toata forta? They should work on THAT.

  • cioLAN
   Publicat iunie 17, 2014 12:41 pm 0Likes

   Având în vedere că primele Mortal Kombat ne-au învățat că trupul uman este alcătuit în întregime din tibii, consider că ficații din Mortal Kombat 9 injectează o doză serioasă de realism seriei. Also, Mortal Kombat!

  • Aidan
   Publicat iunie 17, 2014 12:45 pm 0Likes

   „Având în vedere că primele Mortal Kombat ne-au învățat că trupul uman este alcătuit în întregime din tibii” – this is what I like to call „A Classic cioLAN” 😀

 • Shaolin
  Publicat iunie 20, 2014 8:51 am 0Likes

  Seria Mortal Kombat e extraordinara si acest Mortal Kombat X este uimitor, dar ce m-ar bucura enorm este daca omul si-ar mai pierde din putere si viteza dupa ce este trantit pe jos, i s-a scos rinichiul si rupt 3 oase, asta ar fi foarte tare!

  • Theo
   Publicat iunie 20, 2014 1:50 pm 0Likes

   No shit

Adaugă un comentariu