Mugsters, un retrogame care-ți va pune răbdarea la încercare

Cum întotdeauna o să fie loc de mai multe adventure-uri retro care îți fac creierul terci, Mugsters se va alătura acestei familii de jocuri undeva în 2018 pe PC și console.

Mugsters te pune în rolul unui om care se zbate să evadeze de o amenințare extraterestră vagă. Singur sau într-un mod co-op pentru două persoane, îți vei manevra personajul printr-o serie de obstacole elaborate folosindu-te cu iscusință de motorul fizic al jocului:

You can use the dangers lurking in the islands as an advantage on solving your way through obstacles to find all the people being held in vats …yet most of the time it’s smart to simply dodge the dangers chasing you!

Blast through walls, jump across large gaps with variety of vehicles, destroy the enemies trying to store you into a pod, fly away with a hot air balloon, encounter enemies with a combine harvester, run, jump and blow things up.

Find a way to the people in need of a savior, collect some crystals along the way and find a vehicle to fly out of the island.

• Fast paced action with a great variety of dangers forcing you for quick retries
• Tons of destructible elements
• Full controller support

Jocul este produs de Riku Tamminen, un dezvoltator finlandez care a atras atenția distribuitorului britanic Team17 printr-o serie de gif-uri cu jocul postate pe Twitter.

Așadar, așteptați-vă la multe capcane și restart-uri nervoase care vă vor aminti de Super Meat Boy. Deocamdată nu există foarte multe informații despre joc în afară de o dată aproximativă a lansării și un interviu cu dezvoltatorul. Până atunci, vă las cu câteva gif-uri și un trailer.

 

 

Adaugă un comentariu