Naughty Dog Dezvăluie The Last of Us: Part II la PlayStation Experience 2016

Nu ştiu de ce este văzută drept o surpriză, dar dezvăluirea lui The Last of Us: Part II a trimis unde de şoc în rândul fanilor primului joc. Dacă ne luăm după trailer, povestea lui Ellie şi Joel continuă într-un ton mult mai sumbru – nu că originalul ar fi fost mai fericit. Pe deasupra, de la Naughty Dog trebuie să ne aşteptăm la o experienţă cinematică aparte, cu personaje pline de viaţă şi emoţie, alături de un gameplay excelent – adică exact aceleaşi calităţi care au făcut din primul un hit.

Momentan, The Last of Us: Part II se află în fazele incipiente de dezvoltare (cel puţin asta ni se spune), aşa că nu au fost prezentate mostre de gameplay la PlayStation Experience 2016. Dacă mă întrebaţi pe mine, eu zic că nu mai avem mult de aşteptat până ce îl vedem în mişcare.

5 Comentarii

 • Emil
  Publicat decembrie 4, 2016 1:35 pm 0Likes

  Abia asteptam!Suntem nerabdatori!

  • Aidan
   Publicat decembrie 4, 2016 3:28 pm 0Likes

   Te tin la curent pe masura ce apar stiri. Uite, de exemplu se zvonesc urmatoarele:
   1) Ca jocul are alt director si 2) ca vei juca din perspectiva Ellei. Daca prima chestie poate ridica probleme, a doua suna foarte bine.

 • Mrs. Night
  Publicat decembrie 4, 2016 4:28 pm 0Likes

  Ceva de revistă?

  • Aidan
   Publicat decembrie 4, 2016 5:51 pm 0Likes

   Sincer, nu ştiu ce să mai răspund 🙁 Se mişcă treburile, dar cu ţârâita, pe măsură ce adunăm bănuţii din toate direcţiile.

 • EdiG
  Publicat decembrie 5, 2016 9:56 pm 0Likes

  De ce crezi ca ridica probeleme daca au nou director?

Adaugă un comentariu