NEXT LEVEL Podcast 103: Stuck in Attic – de la Gibbous, la Near Mage, via Kickstarter

Vedeta episodului 103 este studioul independent transilvănean Stuck in Attic, care, după superbul adventure Gibbous: A Cthulhu Adventure, a ajuns la al doilea proiect finanțat cu succes via Kickstarter.

Near Mage este „un adventure cu o componentă narativă puternică, sprijinită de elemente role-play, ce țintește să placă nu numai fanilor hardcore ai genului, ci și noilor veniți”, iar detalii suculente despre el aflăm chiar de la Liviu Boar, Creative Director-ul studioului românesc, care ne împărtășește cu această ocazie și ceva din experiența lui de dezvoltator independent de jocuri.

Ca o paranteză, vă amintesc că avem un review pentru Gibbous, dar și un interviu cu echipa Stuck in Attic, liber la citit in numarul 4 al revistei NIVELUL2.

De asemenea, vă reamintim că am lansat 3 reviste până acum. Toate trei au fost tipărite în ediție limitată și dedicate exclusiv donatorilor de pe Patreon. Două dintre ele pot fi citite în mod gratuit acum pe site, alături de toate revistele NIVELUL2 lansate vreodată! Așadar, dacă vă place ceea ce se întâmplă aici și vreți să ne susțineți, presupunând că nu o faceți deja, fie cu o bere per episod, fie pentru a finanța eventuale noi ediții tipărite ale revistei NXT LVL, articole, podcasturi deosebite sau alte minuni, puteți face donații aici. Cât să dăinuiască colțul ăsta al internetului.

Adaugă un comentariu