NEXT LEVEL Podcast 104: Last Days of Lazarus – Singur în Ceasul Morții

După Stuck in Attic, a venit randul unui alt producător independent de jocuri local de jocuri să apară pe scena NEXT LEVEL Podcast – Darkania Works.

De fapt, George Remus (aka Sf. Gheorghe) este la a doua sa apariție pe minunata noastră scenă, după ediția cu numarul 34 a podcastului, al carui subiect principal a fost primul său joc – Gray Dawn.

În episodul 104 vorbim însă despre jocul la care lucreaza George acum, Last Days of Lazarus (pentru care există deja un demo pe Steam), dar nu ezităm să ne avântăm și în alte direcții, inclusiv în probleme despre care nu avem nici cel mai mic habar. Împreun[ cu Adrian și un invitat suurpriză, direct din trecutul studențesc al lui George – patreonul nostru, „Porkus”!

De adaugat ca Gray Dawn se „bucură” de un review pe site-ul nostru, iar George a fost vedeta unui interviu in NR. 7 al revistei NIVELUL2.

În Dacia lui Lazarus cu voi!

De asemenea, vă reamintim că am lansat 3 reviste până acum. Toate trei au fost tipărite în ediție limitată și dedicate exclusiv donatorilor de pe Patreon. Două dintre ele pot fi citite în mod gratuit acum pe site, alături de toate revistele NIVELUL2 lansate vreodată! Așadar, dacă vă place ceea ce se întâmplă aici și vreți să ne susțineți, presupunând că nu o faceți deja, fie cu o bere per episod, fie pentru a finanța eventuale noi ediții tipărite ale revistei NXT LVL, articole, podcasturi deosebite sau alte minuni, puteți face donații aici. Cât să dăinuiască colțul ăsta al internetului.

Adaugă un comentariu