NEXT LEVEL Podcast 106: Generatia X86 – Editie Vintage, cu Muzeul de Calculatoare din Cluj!

În care nu mergem la Muzeul de Calculatoare din Cluj, ci vine el la noi.

NEXT LEVEL Podcast 106 îl are ca principal invitat pe business owner-ul muzeului, Bogdan Tîrziu, căruia i s-a alăturat Viorel „Ronan” Strîmturean, prieten vechi al podcastului, cunoștintă veche a muzeului și, mai nou, vedetă TV. Cum, n-ați văzut ultima ediție a concursului TV Prețul Corect, în care a câștigat tot?

Bogdan ne povestește cum a început „obsesia” lui pentru calculatoare vintage (și nu numai), ne face cunoștință cu cele mai valoroase (și dragi) exponate și ne dezvăluie planurile sale de viitor pentru muzeu. În completare, „batem câmpii” despre pasiunea celor doi pentru jocurile și arta din aceeași categorie, emulatoare, Dr. Disrepect după o lună în Vaslui, joaca cu prietenii online versus joaca cu prietenii în aceeași încăpere, clone, remastere, remake-uri și multe altele!

This is retro!

De asemenea, vă reamintim că am lansat 3 reviste până acum. Toate trei au fost tipărite în ediție limitată și dedicate exclusiv donatorilor de pe Patreon. Două dintre ele pot fi citite în mod gratuit acum pe site, alături de toate revistele NIVELUL2 lansate vreodată! Așadar, dacă vă place ceea ce se întâmplă aici și vreți să ne susțineți, presupunând că nu o faceți deja, fie cu o bere per episod, fie pentru a finanța eventuale noi ediții tipărite ale revistei NXT LVL, articole, podcasturi deosebite sau alte minuni, puteți face donații aici. Cât să dăinuiască colțul ăsta al internetului.

Adaugă un comentariu