NEXT LEVEL Podcast 58: Amenințarea lui Marco

Cum, a doua revistă NEXT LEVEL? Cum, unde, cum și de ce? Secretul a fost păstrat cu succes în ultimele luni de zile și am reușit să fim vagi în ceea ce privește conținutul – însă participarea lui Marco din episodul 58 al podcastului a ridicat ireversibil vălul de mister pe care îl așternusem asupra proiectului nostru.

Atunci când nu ne manifestăm angoasele ce vizează desecretizările spontane, discutăm despre jocurile Pokemon de pe Nintendo Switch (Tournament DX și Dungeon Rescue, prezentate în episodul 14 din Nintendo Vlad), mângâiat vulpi în Ghost of Tsushima, finalizat questuri în jocuri din seria Divinity și opiniile pe care le avem despre universul extins din Star Wars (Expanded Universe, aka pagina de istorie pe care Disney a șters-o, dar în același timp a plagiat-o).

Vorbim și despre revista NEXT LEVEL 1.5, un proiect care va fi gata în câteva zile în format digital și va include absolut toate articolele pe care le-am primit pentru concursul „Trimite-ne un Articol și Poți Câștiga Revista NEXT LEVEL„. În principiu, toate articolele vor fi publicate pe site – dar Mihnea își va face farmecele asupra conținutului pentru a adăuga elementele grafice necesare pentru a putea numi întreaga colecție o „revistă”.

Mai mult de atât, am primit o surpriză neașteptat de plăcută din partea lui Bogdan Menci și vom oferi susținătorilor de pe Patreon și o revistă care conține toate articolele colegului nostru Flavius Policală.

În luna decembrie se vor împlini 3 ani de când Flavius nu mai este printre noi, așa că ne-am gândit să îi onorăm munca așa cum se cuvine. Și da, cel mai probabil i-ați citit deja articolele – dar nu cu grafica realizată de Bogdan.

Până săptămâna viitoare, nu uitați să vă abonați la canalul nostru de YouTube pentru a putea să ne prindeți episoadele în direct. Ne puteți chiar adresa întrebări, iar noi vom avea grijă să vă răspundem în măsura în care știm.

Adaugă un comentariu