NEXT LEVEL Podcast #32 vs. ZESTREA – Primul Boardgame Românesc pe Kickstarter!

Episodul 32 este unul special, pentru că vine cu doi invitați ce mai au puțin și-și văd visul împlinit via Kickstarter, cunoscuta platformă de crowdfunding.

Este timpul să aflați aproape totul despre Zestrea, un joc românesc despre boieri și țărani, nunți și mișmașuri tradiționale românești, negocieri dubioase și supraviețuit în Vremuri Grele, chiar de la Horatiu Roman si Alex Patiu! Cu și fără perdele, glume bune, bancuri seci și ceva bere.

Dacă vă place ceea ce facem la NEXT LEVEL Podcast și mai vreți, nu uitați puteți sprijini proiectul via Patreon. Cu bere, mai ales.

Iar dacă deja ați aruncat cu bani în Zestrea, ca niște fani ai boargame-urilor bune ce sunteți și nu numai, în aceeași categorie mai avem ceva:

REVISTA NEXT LEVEL

După cum bine știți, sau dacă nu, aflați acum, s-au strâns 65 de susținători din cei 100 necesari pentru a putea scoate un număr special, o revistă de colecție, intitulată dubios „NXTLVL”. În cazul în care nu vom reuși să atingem numarul magin din 3 cifre, banii vor fi returnați tuturor, dar noi avem în continuare speranța că vom apuca să vedem și să punem mâna din nou pe hârtie de calitate presărată cu articole de gaming.

Dacă vrei să fii printre cei 100 de norocoși care intră în posesia revistei-obiect de colecție, atunci poți dona AICI.

Dacă vrei să vezi un demo pentru viitoarea revistă (realizat de colegul nostru Mihnea Niță), atunci este disponibil AICI.

Ținem să le mulțumim tuturor și să invităm toți doritorii să li se alăture până pe data de 31 octombrie. Stați pe fir pentru un nou episod din podcast-ul NEXT LEVEL.

4 Comentarii

 • ovidiu
  Publicat martie 3, 2020 7:44 pm 0Likes

  Salut,
  De ce v-ati optit cu podcast-urile ca au fost foarte reusite?

  Cred ca ati avut destul de multi ascultatori.

  Spor la joaca in continuare, sa ne bucuram de Doom Eternal cand apare!

  • Adrian Dobrescu
   Publicat martie 6, 2020 6:45 pm 0Likes

   Nu ne-am oprit, doar că n-am mai postat articole. Podcasturile sunt urcate în continuare pe youtube.

 • Lixicus
  Publicat martie 5, 2020 10:18 pm 0Likes

  Deci sa inteleg ca proietul Nivelul 2 este mort … 🙁

Adaugă un comentariu