NEXT LEVEL Podcast 94: Cum ne plac (first person) shooter-ele

În sânge, cum altfel? Răspunzând atât de dramatic, însă, exagerăm puțin, căci un (first person) shooter bun nu se cunoaște doar după cantitatea de pixeli roșii împroșcați pe ecran la un moment dat.

Drept urmare, în acest episod, KiMO și (mai ales) Aidan vă fac cunoștință cu armele supreme și deocamdată doar imaginare pe care un first person shooter ar trebui să ni le ofere, pentru a duce măcelul virtual la nivelul următor. Nivelul Über Cool, evident. Sau doi.

Ideile noastre nebune și revoluționare sunt, de fapt, doar un pretext ca să mai vorbim și despre evoluția unor serii legendare precum Unreal Tournament, Quake, Doom, Wolfenstein, dar și cel mai cool FPS românesc, pe care îl așteptăm mai ceva ca a doua amerizare a lui Iisus – Project Stygian.

Tot de pe drumul amintirilor, punctăm FPS-uri clasice cu aură mistică, horror, militare, atmosferice și brutale, în care sunetul a fost și încă mai este componenta cu cel mai mare impact în definirea atmosferei generale. Perfecțiunea aia…

Fiori Delta Force? Checked.

P.S. pentru o doză suplimentară de pac-pac retro (și nu numai, dar tot de acolo), vizitați canalul YouTube al lui (DOSboi) Aidan.

Enjoy the freak show!

Adaugă un comentariu