NEXT LEVEL Podcast 28: Rage Quit în Control și Violuri în WoW

Episodul 28 din podcastul NEXT LEVEL include două premiere absolute: un unboxing al unui joc (Super Mario Maker 2) și o discuție amplă despre fenomenul violurilor din World of Warcraft. Oare este justificat să-ți ștergi contul și personajul imediat ce un paladin din taverna cea prietenoasă din Goldshire a făcut pe elfița ta vrăji care simulează ejacularea? Oare societatea noastră a atins un punct atât de avansat unde toate problemele primare au fost rezolvate și trebuie să inventăm motive să ne complicăm viața? Există un singur mod de a afla!

Tu pe ce ai cheltui $60?

Alte discuții includ anunțurile Apple în ceea ce privește noul iPhone 11, serviciul deloc promițător de streaming și platforma Arcade. Dacă nici prima companie din istorie care a atins la bursă evaluarea de 1 trilion de dolari nu reușește să revoluționeze gamingul, atunci este puțin probabil să mai avem parte de surprize până la lansarea viitoarei generații de console. Dar dacă titlul de prezentare este o variantă actualizată de Frogger, atunci deja dispare un segment important din publicul de jucători.

Pe parcursul celor 107 minute se întâmplă să abordăm o multitudine de subiecte, printre care se numără și experiențele nefericite pe care KiMO le-a avut în Control. Noul titlu Remedy este un Max Payne mult mai avansat, dar care dezamăgește la partea de control (heh), atmosferă și poveste. Preaiubitul nostru redactor șef a avut ocazia să testeze jocul pe un RTX 2080 Ti și a identificat suficient de multe motive să se simtă dezamăgit de experiență.

Adaugă un comentariu