NEXT LEVEL Podcast, Ep. 62: Lansarea Revistei 1.5, Simulatorul de Zbor, Carrion și Quake 3

Episodul 62 din podcastul NEXT LEVEL a venit cu trei surprize: în primul rând, am început în formulă aproape completă și ni s-au alăturat Adrian Dobrescu și Mihai Dimache pentru prima dată în ultima lună și jumătate.

Evident, le-am acordat mai mult timp să vorbească despre aventurile lor gameristice din ultimul timp și astfel am aflat despre opinii legate de The Last of Us Part 2 (care în opinia lui Adrian este mai bun decât spun criticii internauți), Microsoft Flight Simulator (un joc cu adevărat „next-gen”), Carrion și alte indie-uri.

În al doilea rând, pe parcursul podcastului am lansat oficial revista NEXT LEVEL 1.5: o ediție specială alcătuită în totalitate din articole scrise de membrii comunității. Ea a fost editată pentru a atinge standardele LEVEL/NIVELUL2 și a primit tratamentul grafic al lui Mihnea pentru a stârni instant nostalgia pentru vremurile mai simple când țineam în mână o hârtie lucioasă și colorată.

Nu în ultimul rând, episodul a fost special pentru că s-a încheiat cu un meci de Quake 3 Arena. Am avut grijă să transmitem acest eveniment special (și plin de lag) pe canalul de YouTube NIVELUL2 și vom încerca să facem o tradiție din asta pentru a putea să ne distrăm împreună.

1 Comentariu

 • oanalovin@protonmail.com
  Publicat septembrie 1, 2020 5:38 pm 0Likes

  pag 03 susținut
  susținut
  pag 03 mi-
  au
  pag 03 răspuneam

  biliotecă

Adaugă un comentariu