NEXT LEVEL Podcast, Ep. 62: Lansarea Revistei 1.5, Simulatorul de Zbor, Carrion și Quake 3

Episodul 62 din podcastul NEXT LEVEL a venit cu trei surprize: în primul rând, am început în formulă aproape completă și ni s-au alăturat Adrian Dobrescu și Mihai Dimache pentru prima dată în ultima lună și jumătate.

Evident, le-am acordat mai mult timp să vorbească despre aventurile lor gameristice din ultimul timp și astfel am aflat despre opinii legate de The Last of Us Part 2 (care în opinia lui Adrian este mai bun decât spun criticii internauți), Microsoft Flight Simulator (un joc cu adevărat „next-gen”), Carrion și alte indie-uri.

În al doilea rând, pe parcursul podcastului am lansat oficial revista NEXT LEVEL 1.5: o ediție specială alcătuită în totalitate din articole scrise de membrii comunității. Ea a fost editată pentru a atinge standardele LEVEL/NIVELUL2 și a primit tratamentul grafic al lui Mihnea pentru a stârni instant nostalgia pentru vremurile mai simple când țineam în mână o hârtie lucioasă și colorată.

Pentru a avea acces la varianta digitală a revistei, va trebui să ne donați minim $1 pe Patreon. Mai departe sunteți liberi să imprimați oricât de multe exemplare doriți pentru orice scop: le puteți folosi pentru a vă decora pereții din cameră, puteți să umpleți cu ele un raft de bibliotecă, le puteți face cadou de Crăciun și Anul Nou rudelor și prietenilor și le puteți citi zilnic pentru tot restul perioadei de pandemie.

Dacă vreți să primiți cadou o copie tipărită de noi pe hârtie groasă și lucioasă, va trebui să ne faceți donații pe Patreon la categoria de $6/episod, timp de minim 4 ediții ale podcastului nostru. Astfel veți acoperi costurile de producție și taxele pe care noi le vom plăti.

Nu în ultimul rând, episodul a fost special pentru că s-a încheiat cu un meci de Quake 3 Arena. Am avut grijă să transmitem acest eveniment special (și plin de lag) pe canalul de YouTube NIVELUL2 și vom încerca să facem o tradiție din asta pentru a putea să ne distrăm împreună.

Ascultă NEXT LEVEL Podcast #62 și pe iTunes, Spotify, Google Podcasts, Anchor și alte platforme!

Am avut grijă să ducem și calitatea audio la nivelul următor, egalizând ceva mai bine nivelul vocii fiecărui participant și umblând puțin la mixer pentru a crește claritatea. Nu ne puteți vedea figurile, dar urechile vă vor păcăli oferindu-vă impresia că suntem în aceeași cameră cu voi!

1 Comentariu

 • oanalovin@protonmail.com
  Publicat septembrie 1, 2020 5:38 pm 0Likes

  pag 03 susținut
  susținut
  pag 03 mi-
  au
  pag 03 răspuneam

  biliotecă

Adaugă un comentariu