NEXT LEVEL Podcast Ep. 93: Diavolul e in detalii?

Ce au în comun Activision Blizzard și Fetițele Powerpuff? Nimic altceva decât un nou episod NEXT LEVEL Podcast, cu Aidan, Adrian și KiMO!

Vorbim despre agresiuni energetice, consola NEXT LEVEL, Outriders, upgrade-ul vizual pentru Diablo 2 vândut la preț de joc întreg, nostalgicii de care ne ferim ca de Call of Duty Warzone (ăia de care nu scapi), serialul Narcos cu traficanți de plăci video, patentele inutile Electronic Arts, mici vegani, berea de la Jilava, berea cu miros de iarbă, vaccinurile pe care nu le merităm și multe alte…

…chestii incredibile! Cum ar fi filmul Powerpuff Girls, care chiar se întâmplă și seamănă cu o parodie porno fără accente ironice. Bine că măcar Mojo Jojo e ce trebuie…

De la Powerpuff Girls și până la dorul de Vadim Tudor a fost, în mod curios, doar un pas, așa că am continuat cu un avânt în culisele celor mai deosebite posturi TV naționale și mirobolantele lor vedete, de tristă amintire și nu numai. În ce direcție ne-am dus după? Minunați-vă sau făceți-vă cruce accesând link-ul de mai jos.

De asemenea, vă reamintim că în ultimul an am lansat 3 reviste. Toate trei au fost tipărite în ediție limitată și dedicate exclusiv donatorilor de pe Patreon. Două dintre ele pot fi citite în mod gratuit pe site, iar dacă vă place ceea ce facem și vreți să ne susțineți, presupunând că nu o faceți deja, fie cu o bere per episod, fie pentru a finanța eventuale noi ediții tipărite ale revistei NXT LVL, podcasturi minunate și nu numai, puteți face donații aici. Mai ales bere.

Până la următorul episod NEXT LEVEL Podcast, Mojo vă salută!

Adaugă un comentariu