NEXT LEVEL Podcast 91: despre vechi și noi, cu Mihai ‘Mitza’ Sfrijan!

Din categoria ex-LEVEL, după Marius Ghinea și Laura „Lara” Bularca, iată că a sosit randul lui Mihai „Mitza” Sfrijan să ni se alăture la NEXT LEVEL Podcast!

Fost redactor-șef LEVEL, într-o vreme în care lumea încă mai citea, iar marii chioșcari nu erau puși pe dat țepe, Mitza a venit nu numai pentru a depăna amintiri din cea mai faină redacție, ci și pentru a ne povesti pe unde a umblat în cariera lui de gamedev. De la EA, la King, apoi de la înființarea propriului studiou, la Amber, compania românească care a reușit să se extindă deja pe trei continente și continuă să ne rezerve surprize. Un joc românesc AAA? Checked.

Iar dacă vă întrebați cine sunt nebunii din imaginea introductivă, dar mai ales de ce pozează serios în compania unor drujbe și poartă măști de protecție, cu mult timp înainte să devină un trend, răspunsul este simplu. Ei sunt (de la stânga, la dreapta) redactorii LEVEL KiMO (je), cioLAN, Mitza (le boss) și Rzarectha, iar imaginea a fost surprinsă cu ocazia lansării jocului DOOM III, în localitatea DOOMbrăvița. Pălinca n-a intrat în cadru, iar Koniec era prea ocupat să caute sticle pline, dar vă puteți imagina de ce a fost cea mai reușită lansare a jocului de pe tot globul.

Vizionare plăcută și să nu uităm: Drujba-i slujba! *Locke

1 Comentariu

  • Edi
    Publicat martie 30, 2021 12:16 am 0Likes

    episod de pus in rama

Adaugă un comentariu