NEXT LEVEL Podcast, Ep.8: Desene animate și personaje aid(an)oma

Atunci când nu ne pierdem timpul consumând cantități de alcool care ne încețoșează amintirile despre discuții și descoperind rude de gradul 1 care au sute de mii de abonați pe YouTube, uneori ne place să discutăm și despre jocuri. Și ce fel de divertisment interactiv este mai bun decât cel care înglobează desenele copilăriei într-un mediu pe care îl putem explora prin intermediul unui personaj iubit?

Cu toții avem amintiri plăcute cu desenele copilăriei și majoritatea dintre noi am avut curiozitatea de a vedea cum arată universul lor în adaptarea unor programatori și designeri de jocuri video. Și indiferent dacă este vorba despre „Bugs Bunny: Lost in Time„, „Hercules„, varianta remasterizată de „Duck Tales„, sau vreo adaptare de South Park, există suficient de mult material pe care să-l discutăm în cadrul podcastului NEXT LEVEL.

Alte subiecte includ fenomenul Star Wars, lansarea Apple Arcade, jocuri deosebite care nu s-ar mai face în ziua de astăzi și foarte multă nostalgie legată de primele noastre telefoane mobile care accesau internetul prin WAP și ne consumau creditul instant.

Dacă vă plac jocurile retro pe 8 biți, puteți asculta și o descriere în detaliu pentru titlul „Star Tropics”. A fost publicat un review pe site, cu siguranță nu l-ați citit, așa că acum aveți varianta TLJLTTP (too long, just listened to the podcast).

Mai multe detalii aici.

Susține Podcastul NEXT LEVEL by NIVELUL2 pe Patreon cu $1/episod!

După prima jumătate a episodului veți avea ocazia să aflați despre pagina de Patreon a podcastului, pe care am creat-o pentru a monetiza conținutul. Fiecare bănuț donat va fi folosit pentru îmbunătățirea site-ului (trecere la https, plată hosting anual, creștere a capacității de stocare) și a podcastului (cont premium de Soundcloud pentru a genera un feed RSS recunoscut de iTunes și Spotify, microfoane mai bune, camere web 1080p, jocuri despre care să discutăm).

Am creat astfel o modalitate prin care voi, cei care continuați să ne urmăriți și susțineți acest ultim bastion de gaming de școală veche din România, ne puteți finanța activitatea în funcție de conținutul pe care îl lansăm. Da, plățile în Patreon se fac post-factum după ce o nouă postare este făcută pe platformă. Nu se oferă nimic în avans și vă puteți retrage sprijinul oricând, fără probleme sau complicații.

În schimbul contribuțiilor de $1/episod, vă vom oferi acces pe canalul de Discord pentru a sta de vorbă permanent și pentru a putea organiza evenimente împreună. Mai mult, numele vostru va fi menționat în descriere.

Dacă vreți să mergeți la nivelul următor și să ne oferiți $3, veți primi în plus invitații de a vă juca alături de KiMO, Aidan, sau Adrian. Depinde doar de sistemul pe care îl dețineți și jocul în compania căruia alegeți să vă petreceți timpul – spre exemplu, KiMO a devenit dependent de Call of Duty: Black Ops 4.

Pentru $5/episod, veți avea parte de toate beneficiile descrise anterior, dar și de posibilitatea de a participa o dată alături de noi în podcast. În momentul scrierii acestui articol, am înregistrat deja al nouălea episod alături de Raul Alex din Târgu Mureș, care a avut generozitatea de a ne susține de la început.

Indiferent dacă alegeți să ne răsplătiți sau nu, podcastul NEXT LEVEL va fi gratuit și disponibil pe site și YouTube (sperăm că în curând vom putea adăuga conținutul și pe iTunes, Spotify și Soundcloud). Cu toate acestea, sprijinul vostru ne încurajează să mergem mai departe, să ne îmbunătățim conținutul și să continuăm să scriem pe site tocmai pentru a avea teme de discuție.

Nu în ultimul rând, vă mulțumim pentru sprijinul necondiționat pe care ni l-ați oferit. Fără comentariile venite de la voi și în lipsa unor cifre care să ne încurajeze, cu siguranță nu am fi perseverat cu podcastul, ne-am fi văzut de viețile noastre anoste de contribuabili la buzunarul statului român și probabil că nu am fi continuat să scriem cu aceeași dăruire.

Adaugă un comentariu