NEXT LEVEL Podcast 8: Desene animate și personaje aid(an)oma

Atunci când nu ne pierdem timpul consumând cantități de alcool care ne încețoșează amintirile despre discuții și descoperind rude de gradul 1 care au sute de mii de abonați pe YouTube, uneori ne place să discutăm și despre jocuri. Și ce fel de divertisment interactiv este mai bun decât cel care înglobează desenele copilăriei într-un mediu pe care îl putem explora prin intermediul unui personaj iubit?

Cu toții avem amintiri plăcute cu desenele copilăriei și majoritatea dintre noi am avut curiozitatea de a vedea cum arată universul lor în adaptarea unor programatori și designeri de jocuri video. Și indiferent dacă este vorba despre „Bugs Bunny: Lost in Time„, „Hercules„, varianta remasterizată de „Duck Tales„, sau vreo adaptare de South Park, există suficient de mult material pe care să-l discutăm în cadrul podcastului NEXT LEVEL.

Alte subiecte includ fenomenul Star Wars, lansarea Apple Arcade, jocuri deosebite care nu s-ar mai face în ziua de astăzi și foarte multă nostalgie legată de primele noastre telefoane mobile care accesau internetul prin WAP și ne consumau creditul instant.

Dacă vă plac jocurile retro pe 8 biți, puteți asculta și o descriere în detaliu pentru titlul „Star Tropics”. A fost publicat un review pe site, cu siguranță nu l-ați citit, așa că acum aveți varianta TLJLTTP (too long, just listened to the podcast).

Nu în ultimul rând, vă mulțumim pentru sprijinul necondiționat pe care ni l-ați oferit. Fără comentariile venite de la voi și în lipsa unor cifre care să ne încurajeze, cu siguranță nu am fi perseverat cu podcastul, ne-am fi văzut de viețile noastre anoste de contribuabili la buzunarul statului român și probabil că nu am fi continuat să scriem cu aceeași dăruire.

Adaugă un comentariu