NEXT LEVEL PODCAST EP. 26: LA BERE CU INVITATUL NOSTRU, MIHAI

După o săptămână în care gamescom-ul ne-a lăsat cam reci, urmează bine meritata bere de la sfârșitul săptămânii. Și ce merge mai bine cu berea decât o discuție de 2 ore și ceva în cadrul podcast-ului nostru, în care vorbim despre nostalgia vremurilor gameristice de mult apuse, avându-l ca invitat pe unul din susținătorii noștri de pe Patreon, Mihai.

Cum jocurile nu ar fi fost posibile fără un hardware adecvat, discuția pornește de la plăci video și componente de care cei născuți cu Fortnite-ul în brațe nu vor afla prea curând (mai multe informații despre hardware-ul momentului puteți găsi în Episodul 24 al podcast-ului).

Spiritul nostalgic se propagă pe parcursul episodului, dar, încetul cu încetul, se ajunge și la aparițiile de pe piață din următoarea perioadă. Așteptăm să vedem cum vor arăta Control, Blair Witch, dar și un Modern Warfare. Cum la bere se aduce vorba și despre filme, seriale și alte noutăți și știri din lumea jocurilor, vă invităm să vă bucurați de episodul 26, care are puțin din fiecare. Vizionare plăcută!

REVISTA NEXT LEVEL

După cum bine știți, sau dacă nu, aflați acum, s-au strâns 56 de susținători din cei 100 necesari pentru a putea scoate un număr special, o revistă de colecție, intitulată Next Level. În cazul în care nu vom reuși să atingem numarul magin din 3 cifre, banii vor fi returnați tuturor, dar noi avem în continuare speranța că vom apuca să vedem și să punem mâna din nou pe hârtie de calitate presărată cu articole de gaming.

Dacă vrei să fii printre cei 100 de norocoși care intră în posesia revistei-obiect de colecție, atunci poți dona AICI.

Dacă vrei să vezi un demo pentru viitoarea revistă (realizat de colegul nostru Mihnea Niță), atunci este disponibil AICI.

Ținem să le mulțumim tuturor și să invităm toți doritorii să li se alăture până pe data de 31 octombrie. Stați pe fir până săptămâna viitoare, când revenim cu un nou episod din podcast-ul Next Level.

Adaugă un comentariu