NEXT LEVEL Podcast 26: LA BERE CU INVITATUL NOSTRU, MIHAI

După o săptămână în care gamescom-ul ne-a lăsat cam reci, urmează bine meritata bere de la sfârșitul săptămânii. Și ce merge mai bine cu berea decât o discuție de 2 ore și ceva în cadrul podcast-ului nostru, în care vorbim despre nostalgia vremurilor gameristice de mult apuse, avându-l ca invitat pe unul din susținătorii noștri de pe Patreon, Mihai.

Cum jocurile nu ar fi fost posibile fără un hardware adecvat, discuția pornește de la plăci video și componente de care cei născuți cu Fortnite-ul în brațe nu vor afla prea curând (mai multe informații despre hardware-ul momentului puteți găsi în Episodul 24 al podcast-ului).

Spiritul nostalgic se propagă pe parcursul episodului, dar, încetul cu încetul, se ajunge și la aparițiile de pe piață din următoarea perioadă. Așteptăm să vedem cum vor arăta Control, Blair Witch, dar și un Modern Warfare. Cum la bere se aduce vorba și despre filme, seriale și alte noutăți și știri din lumea jocurilor, vă invităm să vă bucurați de episodul 26, care are puțin din fiecare. Vizionare plăcută!

Adaugă un comentariu