NEXT LEVEL Podcast Ep. 95: Prezentul și viitorul sunt niște parodii?

Credeți ce vreți, dar nu avem cum să nu observăm că Microsoft a reușit să împingă Xbox Series X/S pe un loc fruntaș în cursa consolelor next-gen, mulțumită unor servicii orientate către gameri la care posesorii de console Sony încă visează. Sau poate tocmai pentru că nu visează nimeni la Sony, PlayStation 5 seamănă din ce în ce mai mult cu o consolă fără suflet. În orice caz, ecosistemul Microsoft (care include nu doar consolele, ci și platformele Windows și dispozitive mobile) bate la fund oferta Sony. Mai ales cu jocuri, multe jocuri bune, mai ales de acum înainte, inclusiv exclusive. Compatibilitate cu jocurile dedicate generațiilor Xbox anterioare? Bifat și asta.

Până la un răspuns pe măsură din partea celor de la Sony, însă, KiMO și Aidan vorbesc despre „minerit”, trecut, prezent și viitor. Inclusiv despre Windows-uri vechi și noi, dar mai ales despre clasici de care (DOSboi) Aidan ne tot amintește pe canalul lui YouTube.

Printre altele, și despre noul film Mortal Kombat, aspiratoare smart, căței și (din nou) Cyberpunk 2077. Evident…

De asemenea, vă reamintim că în ultimul an am lansat 3 reviste. Toate trei au fost tipărite în ediție limitată și dedicate exclusiv donatorilor de pe Patreon. Două dintre ele pot fi citite în mod gratuit pe site, alături de toate revistele NIVELUL2 lansate vreodată! Dacă vă place ceea ce facem și vreți să ne susțineți, presupunând că nu o faceți deja, fie cu o bere per episod, fie pentru a finanța eventuale noi ediții tipărite ale revistei NXT LVL și nu numai (măcar cât să dăinuiască colțul ăsta al internetului), puteți face donații aici.

Adaugă un comentariu