E3 2018: Ubisoft Press Conference Recap & Trailers

Seria de recapitulări ale conferințelor de presă de la E3 2018 continuă cu cea a celor de la Ubisoft, de la care așteptam mai ales anunțarea unui nou Splinter Cell. N-a fost să fie, căci Sam Fisher s-a pitit atât de bine, încât nu l-a observat nimeni. În schimb, am primit o serie de alte anunțuri, inclusiv noi detalii despre The Division 2, Assassin’s Creed Odissey și Beyond Good and Evil 2, din al cărui nou trailer au lipsit înjurăturile. Aparent, nu fac jocul să sune mai bine.


BEYOND GOOD & EVIL 2

Noul trailer CGI pentru Beyond Good and Evil 2 ne-a făcut cunoștință cu echipajul de pe Gadda. Un echipaj din cale-afară de glumeț, a cărui navă este în scurt timp făcută bucăți pe suprafața unei planete albe. De vină este o uriașă navă mecanizată, al cărei căpitan este o figură cunoscută. Jade?!

Producătorii ne-au explicat apoi cum se face că Jade este acum adversarul lor, iar prezentarea jocului s-a încheiat cu o scurtă porțiune de gameplay, extrasă din versiunea pre-alpha a jocului. În acest caz, accentul a fost pus tot pe orașul Ganesha, cu care am făcut cunoștință la E3 2017. Secvența este inclusă în înregistrarea conferinței, disponibilă la finalul articolului.

Jocul este un action-adventure cu elemente RPG și include un mod co-op, iar producătorii au de gând să continue dezvoltarea lui cu ajutorul așa-zisului Space Monkey Program. În cadrul acestuia, fanii pot contribui la realizarea lui cu propriile lor idei, sub formă de artwork-uri, muzică și alte elemente vizuale și auditive, inițiativa fiind posibilă cu sprijinul platformei Hitrecord, fondată de actorul Joseph Gordon-Levitt. Aceasta îi ajută pe fani să colaboreze între ei în vederea realizării de conținut nou, iar apoi să îl facă cunoscut publicului. În cazul Beyond Good and Evil 2, primele rezultate vor putea fi admirate cu ocazia conferinței BGFest, ce va avea loc la toamnă. Cei implicați vor fi chiar recompensați pentru efortul lor.


THE DIVISION 2

Primele trailer-e, inclusiv o demonstrație de gameplay, pentru The Division 2 au apărut în cadrul conferinței Microsoft. Pentru conferința de presă Ubisoft nu a mai rămas decât un trailer cinematic.

Producătorii au dat informații legate de conținutul final al jocului, mai exact de ceea ce vom putea face după ce terminăm campania principală. Imediat ce aceasta va fi terminată, vom putea alege o specializare nouă și vom avea acces la noi misiuni, care ne vor da ocazia să ne îmbunătățim arsenalul. Ca o noutate, The Division 2 vine cu raiduri, ce vor putea fi parcurse în cooperativ alături de alți șapte jucători.

The Division 2 va primi sprijin mulți ani după lansare, producătorii menționând că toate DLC-urile ce îi vor urma vor fi complet gratuite. În primul an de existență al jocului, de exemplu, vor fi lansate trei mari episoade, toate gratuite și pline de conținut nou.

Jocul va fi lansat în data de 15 martie 2019, iar doritorii se pot înscrie de pe acum pentru acces în beta.


SKULL & BONES

După excelentul Assassin’s Creed IV: Black Flag, fanii au cerut mai multe bătălii navale în următoarele jocuri din serie, însă răspunsul Ubisoft a venit sub forma jocului Skull & Bones, ceea ce înseamnă că doza de bătălii navale din franciza asasinilor va rămâne în limitele normale.

Actele de piraterie din Skull & Bones au loc în oceanul Indian, într-o lume împărțită cu alți jucători. Ne vom putea alia cu alți căpitani sau lupta împotriva lor, cândva în 2019.

Mai merită menționat faptul că navele deținute în Skull & Bones vor putea fi personalizate în fel și chip, așadar, nu uitați să faceți loc în „garaj”.

Adaugă un comentariu