Nintendo Ne Pregăteşte Pentru NX

Compania japoneză pluteşte pe o mare ascunsă, ştiută numai de ea, fără grija unui potenţial naufragiu. Nu ştiu cum se face, dar Nintendo lansează întotdeauna cele mai bizare, anacronice şi fistichii console, apoi scapă basma curată – iar NX se pare că este următoarea aşchie ce nu sare departe de trunchi.

Anunţat de ceva vreme şi pregătit astăzi pentru un preview trailer cu un tweet, proiectul a rămas un mister deschis speculaţiilor. Cea mai interesantă vine de la Kotaku, care menţionează un soi de hibrid portabil cu două controlere, potrivit şi în faţa televizorului.

Promit să revin cu un update după ce mă dezmeticesc…

PS: Yup, mi-am propus să aduc zilnic 2-3 informaţii de consum pe site, aşa că nu voi mai publica nimic în revistă. Glumesc, am pregătit pentru voi o mulţime de articole – un festin sportiv luna aceasta, nişte forţă la orizont + multe alte chestii cool. Cât despre colegii mei, aşteptaţi-vă la cele mai tari materiale din presa românească de jocuri. Nu uitaţi de numărul 6 dacă simţiţi nevoia unei reconfirmări!

4 Comentarii

 • dante-sama
  Publicat octombrie 20, 2016 11:32 am 0Likes

  Din cate am inteles, NX-ul va fi un hibrid intre portable si home console insa Nintendo se incapataneaza sa nu isi umfle muschii consolelor la nivelul celor de la microsoft sau sony. A mers pana acum dar in era fomaei pentru rezolutii 4k la 60 fps, nintendo might start to loose ground.

  • Aidan
   Publicat octombrie 20, 2016 2:58 pm 0Likes

   Complet de acord. De fapt, cred ca ai facut o predictie foarte importanta aici.

  • baftis
   Publicat octombrie 20, 2016 4:14 pm 0Likes

   Corect. Nintendo insa sunt destepti, suficient de destepti incat sa nu se calce pe gat cu Sony si Microsoft in generatia asta de console. Tehnologic vorbind, da, NX pare sa nu fie vreo minune tehnologica, poate chiar underpowered. Dar ideea de baza este ca Nintendo nu urmareste asta. Nintendo urmareste segmentul de „family entertainment” care este foarte usor digerabil si mai ales „fun” la un pret foarte acceptabil. Ori pentru asemenea jocuri se stie ca nu trebuie sa fie blockbustere AAA, deci nu au nevoie de investitii masive in R&D pentru consola ci mai degraba ar investi in devi sa creeze titluri pentru consola. Deci nu vor pierde (mult) teren.

  • Aidan
   Publicat octombrie 20, 2016 7:37 pm 0Likes

   Yup. Uite ce fac cu Switch. Skyrim la purtator? Sign me up!

Adaugă un comentariu