Noi imagini neoficiale ale controller-lui Nintendo NX ies la suprafață [UPDATE]

UPDATE – fals. Un meseriaș într-ale Photoshop-ului a reușit să convingă destulă lume…

După un zvon care a pus fanii Wii U pe jar și două imagini puțin convingătoare, iată altele care vin să confirme că, într-adevăr, așa arată noul controller al japonezilor de la Nintendo pentru consola NX.

Imaginile nu sunt oficiale și vin de pe Reddit, iar în ele putem admira ceea ce pare a fi o versiune neagră a controller-ului. Cum nu există nici urmă de alterare Photoshop în ele, iar rezoluția este suficient de mare pentru a observa detaliile, suntem cât se poate de tentați să băgăm mâna în foc că OZN-ul din imagine este într-adevăr ceea ce susțin hoțomanii că este – un controller pentru NX. Nu știm dacă aceasta este versiunea sa finală, însă seamănă izbitor de mult cu un patent înaintat de Nintendo în decembrie. Păcat că ecranul este stins…

Nintendo-NX-Rumor-1-1280x720

User-ul perkele37 de pe Reddit a dat și câteva detalii despre posibilul nou controller:

– Only the upper ‘nubs’ of the sticks move. The bottom part is static (kind of like the circle pad, but it moves along the bottom ‘sphere’.
– The rollers on the top feel and look pretty much identical to a mouse scroll-wheel. Though I do don’t believe this will be the final design.
– Haptic feedback is feels like Apples ‘taptic’ engine. Not like regular rumble.
– 3.5mm headphone jack on the bottom

Nintendo-NX-Rumor-2-1280x720

nintendo-nx-patent

Voi ce părere aveți? Dacă este o farfurie zburătoare?

Adaugă un comentariu