Nintendo Switch. WiiTF?!

Ok, Nintendo, cum spui tu…

Noua consolă japoneză renunţă la numele de cod NX şi îşi spune Switch. Diferită de rivalii PlayStation şi Xbox, exact aşa cum era de aşteptat, platforma Nintendo mizează pe avantajele portabilităţii, fără a renunţa însă la locul de cinste din faţa televizorului. Pentru mine seamănă cu un Wii U modular şi „foarte 2017„. Tot atunci se şi lansează, cam prin martie.

nintendo_switch_docking

Switch foloseşte casete, are o staţie de docking şi o atitudine îndrăzneaţă. Cine ştie, poate le iese cum trebuie – mai ales că lista iniţială de jocuri include Legend of Zelda: Breath of the Wild, Skyrim, Splatoon şi Mario Kart.

6 Comentarii

 • dante-sama
  Publicat octombrie 21, 2016 10:30 am 0Likes

  Am vazut si eu aseara trailer-ul de lansare si sincer mi se pare ok-ish daca nu esti hardcore gamer si nu ai pretentia ca, Switch-ul sa se bata cu PC-ul (cum fac M$ si Sony acum).
  Este practic un Wii U portabil si mai puternic.

  Intrebarea este urmatoarea: avand in vedere ca este o consola hibrid, care poate fi scoasa din stand si folosita ca o platforma mobila si pentru faptul ca foloseste card-uri flash (la fel ca vita-ul), va inlocui 3ds-ul, centralizand partea de couch si mobile gaming intr-un singur device?

  • Aidan
   Publicat octombrie 21, 2016 10:33 am 0Likes

   Cred ca da. Intentia Nintendo pare sa fie asezarea unei singure console in centrul propriului univers. Dar sa nu uitam niciodata ca vorbim despre…Nintendo, adica aceeasi companie care lanseaza maine-poimaine NES Classic Edition 🙂

 • dante-sama
  Publicat octombrie 21, 2016 10:36 am 0Likes

  Yup yup, numai pentru Ninja Gaiden, Final Fantasy si Metroid, mi-as lua mini NES-ul. Plus ca nu este scump, se poate conecta la orice TV modern si nu ocupa prea mult spatiu 🙂 WIN WIN!

 • Sol
  Publicat octombrie 21, 2016 11:12 am 0Likes

  Interesant, dar ramane sa vedem:
  – performanta
  – battery life
  – pret

  De asemenea, ma dor incheieturile doar uitandu-ma la aia cum se joaca cu mini gamepad-urile.

  • dante-sama
   Publicat octombrie 21, 2016 11:34 am 0Likes

   Ca performanta s-ar putea sa fie destul de oki pentru o platforma mobila pentru ca este powered de ultimul procesor Nvidia Tegra.

 • petre
  Publicat octombrie 27, 2016 2:48 pm 0Likes

  +1 – mini NES-ul
  SWITCH . hmmm sa vedem pretul dar +1 pentru: MARIOOOOOO , Linkkkk .
  Unde ?
  Cum unde ? Unde vrei !

Adaugă un comentariu