NIVELUL2 ȘI LENOVO VĂ AŞTEAPTĂ LA EAST EUROPEAN COMIC CON 2016!

Nivelişti, paladini ai gaming-ului, cosplayeri şi cititori de benzi desenate pe bandă rulantă, avem veşti extraordinare pentru voi: NIVELUL2 şi LENOVO vă aşteaptă la EAST EUROPEAN COMIC CON 2016! Veniţi cu mic, cu mare, să participaţi alături de noi la o sărbătoare dedicată galaxiei jocurilor, unde distracţia, discuţiile aprinse despre gaming şi concursurile încinse sunt garantate! Sunteţi gata de război total în turneele World of Tanks şi Rainbow Six: Siege? Alături de partenerii noştri v-am pregătit numai surprize de categorie grea, cu premii de calibru mare marca Lenovo: tastaturi mecanice, căşti surround sound, mauși de gaming, tablete, ghiozdane pentru gamerul mobil etc. Credeaţi că am terminat? Nici vorbă! Premiile vor continua să curgă sub formă de jocuri pentru PC și console, obiecte de colecție, hanorace, tricouri, reviste NIVELUL2 etc.

Iar ca să vă convingeți că Lenovo nu se joacă, atunci când aruncă cu premii în voi, admiraţi puţin imaginea de mai jos…

premii-lenovo

Revista voastră preferată de jocuri se va bucura de o prezenţă importantă la EECC2016. Vizitaţi pavilionul nostru pentru a cunoaşte echipa şi pentru a participa la tombole şi competiţii de gaming!

Ziua 1 (27.5.16) este marcată de o dezvăluire exclusivă pentru voi, aşa că aveţi grijă să nu pierdeţi prezentarea noastră, urmată de un show cu azot lichid marca LAB501. Tot în prima zi, pe console vor urla motoarele din Project CARS.

Ziua 2 (28.5.16) este dedicată competiţiei de World of Tanks, iar consolele se vor încinge în luptele de Street Fighter.

Ziua 3 (29.5.16) se încheie triumfal cu două campionate pline de tactică: Rainbow Six: Siege şi FIFA.

Event FB_WOT

Event FB_Rainbow Six

turnee-toate

Iar ca să fie pachetul complet, veți putea experimenta și realitatea virtuală, prin intermediul headset-ului VR Oculus Rift!

Eliberaţi-vă agendele şi luaţi cu asalt East European Comic Con 2016, iar noi vom avea grijă să facem atmosferă! Ne vedem peste numai câteva zile 😉

Pentru informații suplimentare legate de evenimentele NIVELUL2, vă recomandăm să rămâneți aproape de pagina noastră de Facebook.

IMPORTANT: în curând vom publica și lista completă a premiilor, pentru toate turneele organizate la noi în stand!

 

Adaugă un comentariu