No Man’s Sky are dată de lansare

No Man’s Sky pare a fi visul oricărui iubitor de jocuri survival. Jucătorul este liber de a explora un univers procedural ce va conţine 18 cvintilioane planete. Yeah, you heard me. Fiecare planetă va avea propria faună, floră şi minereuri, iar dimensiunile acestora sunt atât de mari încât până şi producătorul este de părere că 99% din univers va rămâne necunoscut pentru o perioadă bună de timp.

Dacă detaliile despre lansarea jocului au fost până mai ieri învăluite în mister, cu ajutorul Sfântului Leak avem acum parte de o dată de lansare şi un preţ al jocului.

Primele informaţii au apărut iniţial într-un leak pe US Playstation Blog, unde, pentru o perioadă scurtă (if you blinked, you probably missed it), No Man’s Sky apăruse cu data de 3 Martie şi un preţ de $60USD. Preţul a fost confirmat la scurtă vreme de Hello Games, în cadrul unui eveniment de presă din Los Angeles. Deşi cu toţii speram în sufletele noastre că ne vom trezi cu o surpriză de început de primăvară, iar pe 3 martie am fi putut începe să explorăm universul gargantuan, data ce a apărut în leak era de fapt cea pentru startul precomenzilor. Jocul în sine va fi disponibil din 21 iunie, pentru PlayStation 4 şi PC. Precomenzile se pot face deja pe Steam şi GOG, iar de pe iam8bit.com puteţi precomanda „Explorer’s Edition” pentru $149USD. Inclus în pachetul acesta veţi găsi un serial pentru activare Steam, un model de navă spaţială pictat manual, o emblemă bună de prins pe articolul vestimentar preferat, ca să fiți recunoscuţi de ceilalţi exploratori şi în viaţa reală, precum şi alte bunătăţuri.

NMS-Explorer_s_Edition-iam8bit

7 Comments

  1. Hangoverlike martie 8, 2016
  2. Mr. W martie 8, 2016
  3. Stan Gabriel martie 9, 2016
  4. alex martie 10, 2016
  5. bobyslick martie 11, 2016
  6. Daniel martie 15, 2016

Leave a Reply