Noutăţi despre Batman – The Telltale Series

WBIE ne anunţă că primul episod al viitoarei serii Batman, va fi lansat luna viitoare. Mai mult de atât, începând cu data de 16 Septembrie, o variantă retail va apărea în magazinele europene. Aceasta nu este o ediţie completă, ci, ca şi varianta digitală, conţine doar primul episod. Diferenţa însă, este că, pe lângă discul cu conţinut, va fi inclus şi un cod sub formă de Season Pass, ce vă va oferi accesul la viitoarele episoade, când acestea vor fi lansate.

„Batman – The Telltale Series îşi va face debutul în format digital începând cu luna August, pentru console, PC, Mac, iOS şi Android. Seria va fi disponibilă începând cu 16 Septembrie în format retail, drept un „Season Pass Disc”, ce va conţine primul din cele cinci episoade, alături de un cod ce vă va oferi accesul la cele patru rămase, odată cu disponibilitatea acestora în mediul digital.”

 

1 Comentariu

  • dante-sama
    Publicat iulie 18, 2016 6:52 pm 0Likes

    Nu prea sunt incantat de serializare Batman…au fost bune seria Arkham, dar gata, mi se pare ca este doar un motiv sa mulga mai multi bani din franciza…si sincer nu-mi plac serializarile jocurilor facute de cei de la Telltale, dar probabil ca au appeal mai mare la non hardcore gamers, astfel de abordari.

Adaugă un comentariu