Overwatch şi suportul pentru monitoarele 21:9

O discuţie mai delicată a avut (încă are?) loc fix aici, după anunţul legat de suport pentru monitoarele de tip 21:9, de acum câteva zile. Blizzard a decis ca nu este cinstit ca deţinătorii unor monitoare ultra-widescreen să poată vedea mai mult din câmpul de bătălie, astfel încât aceştia vor vedea mai puţin (imaginea fiind redusă în susul şi josul monitorului)! Aveţi aici explicaţia oficială venită din partea lui Jeff Kaplan.

„Nu plănuim să mărim FOV-ul peste valoarea de 103, pentru nicio rezoluţie. Drept rezultat, acest lucru nu ne lasă cu prea multe opţiuni pentru monitoarele 21:9. Ştiu că nu acesta este răspunsul pe care deţinătorii unei astfel de piese doresc să-l audă. Dar credem că nu ar fi cinstit pentru deţinătorii unui 16:10 sau 16:9, dacă 21:9 ar avea un avantaj tactic al FOV-ului.”

Voi ce părere aveţi? Sunteţi printre cei afectaţi?

3 Comentarii

 • dante-sama
  Publicat iulie 14, 2016 6:55 pm 0Likes

  Am monitor 16:9 asa ca nu ma afecteaza chestia asta. Insa are dreptate omul, daca le-ar mari FOV-ul le-ar da celor cu monitor de 21:9 un avantaj tactic asupra celor care nu detin un astfel de monitor, asa ca mi se pare o decizie corecta.

  Ai monitor 21:9 si vrei sa te joci overwatch? Nici o problema, Castigi FOV in stanga si dreapta dar pierzi in sus si in jos 🙂

 • doru
  Publicat iulie 15, 2016 11:53 am 0Likes

  Inseamna ca nu vor face niciodata jocul pentru VR. Acolo FOV poate trece de 120 lejer.

 • VladRacul
  Publicat iulie 17, 2016 11:33 am 0Likes

  Pai sa interzica castile 7.1 dolbii…. mausii cu laser , tastaturile cu leduri ….a… si….microfoanele care ofera cel mai mare avantaj tactic….. si google translate…si suita nuance……si emoticoanele….

Adaugă un comentariu