Noi detalii din The Witcher 3: Blood and Wine

Am amintit şi reamintit de n la puterea y ori faptul că The Witcher 3 este unul dintre cele mai apreciate jocuri în redacţia NIVELUL2. Dacă stau să mă gândesc mai bine, cred că RPG-ul polonezilor de la CD Projekt rămâne şi acum cel mai discutat subiect la energizantul de dimineaţă, unde îi sunt lăudate grafica extraordinară, povestea fantastică şi universul copleşitor. Deşi primele imagini din expansiunea Blood and Wine – ultima dintre cele două anunţate de producători –, au fost publicate aici într-o galerie la momentul apariţiei, abia acum primim un cover art pentru ediţia retail.

blood and wine the witcher 3 cover art

Şi este dată dracului, fără exagerări stilistice. Geralt stând pe un jilţ din lemn, cu un pocal de vin roşu (sau sânge) în mâna stângă şi o sabie de argint sprijinită pe genunchi, iar în spate coşcogeamitea lighioană iubitoare de coşciuge şi hematii. Ce poţi cere mai mult de la un DLC dedicat vânătorului de monştri? O dată de lansare, de acord. Din primele informaţii, neconfirmate încă de CD Projekt, Blood and Wine ar trebui să vadă lumina zilei în 7 iunie. Codul de download este însoţit de două pachete Gwent, totalizând 154 de cărţi – suficiente pentru a completa colecţia precedentă, distribuită împreună cu Hearts of Stone.

Un articol de pe WCCF Tech, publicat acum două luni, citează câteva informaţii oferite de userul DartahsBinar, de pe forumul oficial The Witcher. Dacă ar fi să-i dăm crezare, Blood and Wine transformă majoritatea mecanicilor din original, începând cu luptele cu pumnii şi terminând cu un mod first person (!!!). Sincer să fiu, nu aş merge atât de departe.

De fapt, te poţi aştepta la orice de la CD Projekt

3 Comentarii

 • BabyFace
  Publicat aprilie 15, 2016 10:39 am 0Likes

  The roof is on fire… we don’t need the water we need blood and wine :D….Parca nu mai vine odata >.<

  • Aidan
   Publicat aprilie 15, 2016 10:46 am 0Likes

   Pe bune, nici eu nu mai am rabdare :((

 • Romeo
  Publicat aprilie 15, 2016 6:56 pm 0Likes

  Bai ce misto ca baga celelalte seturi de gwent sa am si io setu full.
  GJ CDPR!!!

Adaugă un comentariu