Preturi Ro. 25/XI/15: Update 1 – Steam Sale

 
Încerc să subliniez reducerile de preţ care aduc jocurile AAA sub 5 euro, sau pe cele clasice, mici sau indie, sub 3. Site-urile scanate în acest moment sunt Amazon, Blink Bundle, Bundle Stars, GameFly, GamersGate, Get Games, GoG, GreenMan Gaming, Groupees, Humble Bundle, Indie Gala, Indie Royale, Origin, PlaystationStore și Steam.

Amazon-urile și magazinele PlayStation sunt un pic mai pretențioase, înainte de a vă aventura vă recomand să citiți și articolul dedicat, inclusiv comentariile.

Dacă descoperiți un site nou și decideți că prețul merită riscul, nu vă ajutați de VPN-uri sau Proxy-uri și folosiți întotdeauna, dacă există ca opțiune, servicii ca PayPal sau Amazon Payments. Aceste servicii nu dau mai departe datele cardurilor voastre.

Dacă aţi achiziţionat cu succes cu carduri româneşti din alte surse, spuneţi-mi, vă rog, în comentarii şi o să reconfigurez radarul.

Nuuvem, Muve, g2play/G2A şi Kinguin, sunt un pic mai speciale. Pentru moment nu vor face parte din listă. Am detaliat aici (la sfârșitul articolului) de ce. Extra informații despre piața gri aici. Acest lucru nu ar trebui, bineînțeles, să oprească pe nimeni din a sublinia în comentarii ofertele acestor site-uri, sau a oricăror altora.

Update 1:
Steam
Ascundeţi-vă portofelele! Steam are peste 8838 de titluri la promoţie până pe 1 decembrie. Au schimbat felul în care fac afaceri. Nu mai există super oferte, sau extra reduceri. Preţurile pe care le vedeţi azi vor rămâne aceleaşi până pe întâi. În zona noastră de preţ recomandăm:

Psychonauts, SpaceChem sau Stacking – 1 €
Half-Life 2: Episode One sau Hitman 2: Silent Assassin – 1.75 €
Portal sau Super Meat Boy – 2 €
Burnout Paradise: The Ultimate Box, Dead Space 2, Fallout 3, Frozen Synapse sau Half-Life 2 – 2.5 €
Shadowrun: Dragonfall – Director’s Cut sau STAR WARS – Knights of the Old Republic – 3 €
Guacamelee! Gold Edition – 3.25 €
Dishonored sau The Elder Scrolls V: Skyrim – 3.75 €
Portal 2 – 4 €
Saints Row IV – 4.5 €
Deus Ex: Human Revolution – Director’s Cut, Dragon Age: Origins, Empire: Total War, Grand Theft Auto IV, Max Payne 3, Sid Meier’s Civilization IV sau Tomb Raider – 5 €

Pentru lista completă şi preţuri de toate culorile săriţi bineînţeles pe pagina lor.

Old News:
Bundle Stars
F.E.A.R. + F.E.A.R. 2 + F.E.A.R. 3 (bundle) – 5 €
Mortal Kombat Komplete Edition – 5 €
 

GamersGate
Brothers: A Tale of Two Sons – 2.8 €
 

GOG
The Witcher: Enhanced Edition – 1.5 $
The Witcher 2: Assassins Of Kings – Enhanced Edition – 3 $
 

Humble Bundle
GRID 2 + DiRT Showdown + Overlord + Operation Flashpoint Complete + Colin McRae Rally + 1 (bundle) – Începând cu 1 $ (până la cât vă lasă inima. Nu uitați că Humble Bundle vă lasă să alegeți cine primește banii: producătorii, casele de caritate sau deținătorii site-ului. Sau poate preferați o combinație…)
 

Origin
Command & Conquer Red Alert 2 + Yuri’s RevengeGratuit
The Saboteur – 1.25 €
Mass Effect – 2 €
Kingdoms Of Amalur: Reckoning sau Mirror’s Edge – 2.5 €
Tomb Raider – 5 €
 

6 Comments

  1. Dragos V noiembrie 25, 2015
  2. NiRaSt noiembrie 26, 2015
    • ncv noiembrie 26, 2015
  3. Stefan Tudor noiembrie 26, 2015
  4. Danny noiembrie 28, 2015
    • razvanbigiu noiembrie 29, 2015

Leave a Reply