PREVIEW: Love, Money, Rock and Roll

La fel ca majoritatea visual novels, „Love, Money, Rock and Roll” ne oferă o poveste care se derulează pe măsură ce dăm clicuri pentru a parcurge dialoguri și pentru a face alegeri. Însă pe parcurs, aceste decizii ne influențează povestea și ajungem să cunoaștem mai bine una dintre cele patru eroine.

La rândul ei, fiecare astfel de cale poate avea un final pozitiv, negativ sau neutru – adică există posibilitatea să terminăm povestea alături de o eroină sau nu. Întotdeauna mi-au plăcut jocurile (indiferent de gen) ce conțin dialoguri care-ți permit mai multe variante de răspuns, iar opțiunile alese schimbă drastic finalul. Faptul că eu de obicei aleg răspunsurile nepotrivite… asta e partea a doua.

Cromatica jocului cuprinde un amestec de violet, magenta și portocaliu. Aceste culori îi conferă un aspect autentic, iar mie cel puțin îmi amintesc de stilurile musicale synthwave și retrowave. Cu siguranță pot spune că, din punct de vedere vizual, „Love, Money, Rock and Roll” este diferit de orice graphic novel am jucat până acum. Acest aspect este un avantaj important ce ne arată că genul încă mai poate să ne surprindă cu elemente noi și încă mai există elemente și tematici de exploatat și de experimentat.

1 Comentariu

  • oanalovin@protonmail.com
    Publicat septembrie 3, 2020 3:52 pm 0Likes

    pag 1 exeimplu
    pag 2 adevărate opera

Adaugă un comentariu