Rainbow Six Siege Year 3 anunțat, Year 2 la final

Cei de la Ubisoft tocmai au anunțat ce-al de-al treilea an de conținut și suport pentru Rainbow Six Siege, iar printre detaliile pe care le avem se pare că acesta va fi structurat, ca de obicei, în 4 sezoane și va include 8 noi operatori, 2 hărți noi situate în Italia și Maroc și modificarea completă a unei hărți deja existente, folosind o nouă direcție artistică și un level design diferit.

Primul eveniment co-op al jocului, Outbreak, va fi disponibil timp de 4 săptămâni gratuit pentru deținătorii jocului. Mai multe detalii despre Operation Chimera și Outbreak vom afla de la evenimentul Six Invitational 2018 din Montreal. De asemenea, mai multe detalii despre Year 3 vor fi disponibile cât de curând.

Se pare că pass-ul de Year 3 va fi disponibil cumpărătorilor începând cu 12 decembrie, moment în care Year 2 Pass-ul nu va mai putea fi achiziționat.

Pe mine m-a prins destul de recent Siege-ul, dar mă bucură tare că cei de la Ubi continuă să adauge conținut nou. Se pare că măcar un an de-acum încolo o să-l tot joc. Yay.

Până atunci, Year 2 se închide cu Operation White Noise, ce aduce operatori noi și o hartă cât se poate de „sud-coreeană”.
1 Comentariu

  • Nirast
    Publicat noiembrie 20, 2017 9:11 pm 0Likes

    not related, dar brutal legend e free pentru o zi si 22 ore (de la data scrieri acestui comment) pe humble

Adaugă un comentariu