Recenziile Red Dead Redemption 2 sau Cum Rockstar Nu Se Joacă

Nu cred că cineva se aștepta ca Red Dead Redemption 2 să fie o producție slabă. Cine cunoaște istoricul Rockstar știe foarte bine succesul jocurilor scoase din cuptorul acestei uzine. Miros a pâine caldă, magie ludică (hehe, inside joke) și originalitate.

Armata lui Houser pur și simplu nu poate greși în dezvoltarea narațiunii, stilul unic și atenția acordată detaliilor depășind de multe ori standardul The Witcher 3. Ok, poate că unele mecanici de gameplay nu sunt cizelate la perfecțiune, dar să-mi bag degetele în ochi dacă nu am jucat campania Grand Theft Auto V, integral, fix de cinci ori – mereu cu aceeași satisfacție.

Vreți să știți cum s-a descurcat Red Dead Redemption 2? Chiar vreți? Hai la recenzii și steluțe de la alții, până când ieșim și noi cu un review.

2 Comentarii

 • dante-sama
  Publicat octombrie 26, 2018 6:16 pm 0Likes

  Am fost norocos sa joc primul RDR, pe care l-am abordat cu un pic de scepticism de genul: „Ha, au innebunit Rockstar si s-au apucat sa faca western-uri”.
  Pot sa zic ca este unul din putinele momente in care m-am bucurat ca nu am avut dreptate 😀

  • Aidan
   Publicat octombrie 31, 2018 9:06 pm 0Likes

   La fel si in cazul meu. Ce sa mai zic despre expansiunea (cred ca poate fi numita asa?) cu zombie. Doamne ce atmosfera misto avea!

Adaugă un comentariu