The Legend of Korra: De la Animaţie la Joc

The Legend of Korra este una dintre cele mai bune producţii animate marca Nickelodeon, după cum demonstrează aprecierile pozitive ale criticilor şi popularitatea din rândul fanilor. Succesul seriei create de Bryan Konietzk şi Michael Dante DiMartino se datorează amestecului perfect balansat de acţiune, aventură, dramă, comedie, originalitate narativă şi imagistică steampunk. Ce-i drept, s-ar putea să fiu puţintel subiectiv, fiindcă Legend of Korra se numără printre showurile pentru care am dezvoltat o admiraţie specială – deşi bănuiesc că nu sunt tocmai singurul. Anunţul privitor la dezvoltarea unui combat game third-person de către Platinum Games (Metal Gear Rising: Revengeance, Bayonetta 2, Scalebound) este „beyond awesome”, căci universul Avatar are capacitatea de a diversifica paleta relativ fadă a genului, cât timp magia animaţiei rămâne intactă. De acest detaliu se ocupă Tim Hedrick, unul din scenariştii seriei televizate. Momentan, ştim doar că acţiunea se va desfăşura undeva între evenimentele sezoanelor 2 şi 3, însă nu există alte detalii concrete. Pe partea de gameplay, jocul intenţionează să recreeze cu fidelitate stilul de luptă practicat de eroină, combinând artele marţiale cu puterea celor patru elemente: aer, apă, pământ şi foc.

The Legend of Korra este planificat pentru toamna anului curent şi va fi disponibil pe PC, Xbox 360, Xbox One, PS3 şi PS4, în format digital download.

8 Comentarii

 • Radu
  Publicat iunie 28, 2014 6:37 pm 0Likes

  personal, prefer seria originala avatar, dar nici TLOK nu e rau; cat despre joc, de ce nu exista un mmo situat in universul avatar inca?

 • Michi
  Publicat iunie 28, 2014 8:50 pm 0Likes

  Ma intrebam cand o sa apara un joc Avatar. Suna foarte bine, mai ales stiind ce au facut cei de la Platinum cu Bayonetta. Sper sa acorde o atentie crescuta pro-bending-ului, pentru mine a fost cea mai interesanta aditie adusa de LoK. Also, si eu prefer seria originala, cu toate ca nici Korra nu e rea deloc.

 • Iordache Florin spus si PoetuL
  Publicat iunie 29, 2014 2:05 am 0Likes

  VREAU!

 • DarkAngel5125
  Publicat iunie 29, 2014 11:04 am 0Likes

  Personal am fost dezamagit de trecerea de la Aang la Korra.O fata care se intampla sa fie avatar, si mai este si la acea varsta cand numai lucruri rationale nu poate face.Eu personal as fi preferat sa continue cu Aang sau sa fi facut personajul principal ceva mai demn de statusul de Avatar.Si poate doar mie mi se pare dar trecerea de la lume fantastica fara tehnologie avansata la lume cu tehnologie destul de avansata a fost prea brusca.Cel putin asta este parerea mea legata de anime.Acum sa vedem ce vor face Platinum cu jocul.Oricum pentru ca vorbim de Platinum ma astept la cel putin un sistem de combat complex pentru apa/aer/foc/pamant.

  • Aidan
   Publicat iunie 29, 2014 11:32 am 0Likes

   Cat de sexist trebuie interpretata ideea „O fata care se intampla sa fie avatar, si mai este si la acea varsta cand numai lucruri rationale nu poate face”?

   „demn de statusul”…din nou, la ce te referi, la faptul ca e fata?

  • DarkAngel5125
   Publicat iunie 29, 2014 11:35 am 0Likes

   Nu ma refer la faptul ca e o fata si nu are voie, ma refer la faptul ca e la acea varsta in care nu are in cap altceva decat baieti, si nu mai actioneaza perfect rational.

  • Aidan
   Publicat iunie 29, 2014 11:55 am 0Likes

   Sunt curios, tu ce varsta ai? Uite, eu de exemplu am o sotie care poate sa confirme faptul ca pe la 18 ani (a avut si ea varsta aia odata) fetele nu se gandesc doar la baieti, ci la lucruri cat se poate de serioase si rationale. Cu certitudine mai complexe decat cele gandite de noi la aceeasi varsta.

   Ah, Korra dezvolta o relatie sentimentala cu un alt personaj – perfect, mai multa adancime in contructia protagonistei. Dar spune-mi, daca ai urmarit Book 2, unde manifesta Korra o atitudine gresita din pricina hormonilor, spre finalul sezonului, cand povestea capata noi dimensiuni?

  • DarkAngel5125
   Publicat iunie 29, 2014 11:37 am 0Likes

   si cand am zis demn de statusul ma refeream sa fie ceva mai diferita, mental vorbind.Nu stiu exact cum sa-ti spun, sa aibe o mentalitate mai dezvoltata, si sa stie exact ce se intampla in jurul ei si sa stie sa ia decizia corecta la momentul potrivit.

Adaugă un comentariu