Resident Evil Showcase – „The Village People”, în direct!

Vrăjitoare, ursitoare, vârcolaci, vampiri și vampiroaice, Vlad Țepes, țepe, capre, cranii, coarne și tot soiul de simboluri reprezentând eterna luptă dintre bine și rău, mai ales de la Bafomet încoace. Și toate sub aceeași umbrelă, chiar la noi, în Transilvania! Get it? Umbrella Corporation? Templierii moderni? Nu? OK. Atunci pregătiți-vă pentru noi detalii despre Resident Evil Village.

În mai puțin de o oră, începând cu ora 12:00 noaptea, ora României, Capcom va intra în direct cu o prezentare pe larg a celui mai nou titlu din seria de jocuri horror Resident Evil (Village), dar și o serie de anunțuri legate de franciză.

Bineînțeles, vedeta nopții este Resident Evil Village, căci vom afla mai multe despre personajele sale principale, sătucul transilvănean în care se petrece acțiunea, dar mai ales vom primi o mostră de gameplay. Eu unul, dacă aflu unde locuiește tanti asta cu colți și balcoane supradimensionate, sunt mulțumit. Oare cât sânge încape în ele?

Pe lângă Village, Capcom ne va oferi mai multe detalii și despre diverse alte proiecte Resident Evil aflate pe rol, inclusiv două seriale Netflix – unul animat (CGI), iar al doilea cu actori în carne și oase.

Apetisant? Mai mult ca sigur, așa că faceți bine și stingeți luminile, puneți-vă păturile pe cap, iar apoi stați cu ochii pe transmisia video de mai jos. Hai la hora transilvană!

Ca o paranteză, dacă tot se fac 25 de ani de Resident Evil, cei de la Capcom îi invită pe fanii francizei să participe la un test beta dedicat unui proiect multiplayer încă învăluit în mister. Să fie ceva co-op? Tot ce știm, deocamdată, este că preafericiții jucători îl vor putea încerca doar de pe console PS4 și Xbox One.

Adaugă un comentariu