DiRT Rally Revine la Originile Off-Road ale Seriei

Am lipsit trei zile din faţa calculatorului cu ocazia Dreamhack-ului şi DiRT Rally a intrat deja în programul early access – ce-i drept, forma incompletă disponibilă pe Steam se rezumă momentan la un tech demo consistent, dar reuşeşte să dovedească ceea ce Codemasters ne-au lăsat să înţelegem de ceva vreme: un DiRT nou trebuie să fie o întoarcere la originile off-road ale seriei, renunţând la carnavalul arcade şi îmbrăţişând simularea hardcore.

Din trailer – ori din galeria publicată mai jos –, reiese dragostea nemărginită exprimată de DiRT Rally faţă de raliul clasic, chiar dacă se pot zări câteva maşini moderne printre valurile de noroi aruncate de Quattro, Impreza şi Stratos. Producătorii promit locaţii spectaculoase, condiţii meteo extreme, posibilitatea parcurgerii traseelor pe zi şi noapte, control bazat pe o simulare fizică atentă, team management, tuning, upgrade-uri şi un sistem complex pentru damage şi reparaţii.

DiRT Rally nu este DiRT 4, iar această direcţie fermă, hotărâtă, are potenţialul de a reîmprospăta franciza Codies, aducând împreună fani noi şi veterani din epoca Colin McRae. Singura variantă disponibilă momentan este cea PC, sub formă de download digital. Imediat ce punem mâna pe o copie oficială, ne vom aventura mai adânc în măruntaiele proaspătului simulator – aşa că rămâneţi aproape de noi!

1 Comentariu

  • DubEET
    Publicat aprilie 30, 2015 1:24 pm 0Likes

    Chiar ma intrebam de un Dirt nou si cred ca au facut pasul corect, no? Personal joc seria de la Colin Mcrae 2.0, traiasca bunele amintiri cu split screen pe PS1.

    Best of luck!

Adaugă un comentariu