REVIEW: Command & Conquer Remastered Collection

Din păcate, nu același lucru poate fi spus și despre secvențele cinematice realizate prin CGI. Deși a existat o încercare de a recupera reel-urile originale de la filmări pentru a le mări la standardul 4K, echipa a trecut prin multe peripeții care au condus către un eșec. Singura soluție rămasă a fost aceea de a cere ajutorul comunității pentru un AI de scalare.

Partea bună din toată această tevatură este că membri ai comunității Command & Conquer au primit oportunități de colaborare. Astfel, fanii au oferit ajutor la partea de scalare a secvențelor cinematice, au testat versiunile beta ale jocului pentru a identifica bug-uri și au contribuit la partea de design pentru copertă.

Și pentru prima dată după mult timp, EA a oferit gratuit codul sursă al jocului și a permis o lansare pe Steam care nu necesită cont de Origin. Se pare că a dat febra peste EA și cu siguranță nu din cauza vreunui virus denumit Corona… și apropos de asta, nu uitați să purtați măști în public și să vă îngrijiți sănătatea.

Să nu uităm de muzică: această componentă consonantă care a fost dirijată de marele maestru Frank Klepacki. Soundtrack-ul deja legendar a fost refăcut, iar printre acorduri și ritmuri a fost presărată o cantitate mai mare din condimentul epic. Muzica din această variantă remasterizată este pur și simplu bestială, iar intro-ul refăcut din Red Alert are un efect de cântec de leagăn asupra urechilor mele.

2 Comentarii

 • Lucian
  Publicat august 4, 2020 10:32 pm 0Likes

  pag 3 Frank Klepachi
  pag 4 Tiberium Dawn
  pag 4 oprimizări
  pag 5 obiga
  pag 5 Tiberium Dawn
  pag 5 Tiberium Dawn

Adaugă un comentariu