REVIEW: Command & Conquer Remastered Collection

Producătorul Jim Vessella a primit sarcina de a îndruma întreg procesul de remasterizare a primelor două titluri din serie: Command & Conquer Tiberian Dawn și popularul Red Alert.

Mai departe, studioul care a preluat proiectul s-a întâmplat să fie chiar Petroglyph Games (cunoscut în trecut sub numele de Westwood Studios). Prin urmare, aceiași oameni care au lansat primul C&C în 1995 au primit sarcina de a-și actualiza munca pentru standardele anului 2020.

Băieți, the ’90s are back și eu mă simt ca un copil… dar nu acela care putea să joace Command & Conquer, ci preșcolarul care își urmărea cu mare interes tatăl cum jonglează cu floppy disk-uri care, odată introduse în sistem, produc o euforie de imagini și sunete.

Command & Conquer: Remastered Collection reușește să ungă atât de bine sufletul meu de nostalgic încât nu reușesc să găsesc niciun motiv să mă plâng de această RE-90-IZARE.

Grafica merită toate laudele: practic fiecare element vizual și fiecare sprite a fost redesenat si adaptat pentru a arăta încântător la rezoluțiile folosite astăzi. Și în ciuda acestei modernizări, stilul artistic original a fost păstrat cu mare acuratețe.

2 Comentarii

 • Lucian
  Publicat august 4, 2020 10:32 pm 0Likes

  pag 3 Frank Klepachi
  pag 4 Tiberium Dawn
  pag 4 oprimizări
  pag 5 obiga
  pag 5 Tiberium Dawn
  pag 5 Tiberium Dawn

Adaugă un comentariu