REVIEW: Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint

Cu lancea mereu înainte

Nu am reținut mai nimic din poveste. Adică habar nu am de ce băiatul ăla din The Punisher a preluat controlul paradisului corporatist și de ce se folosește de mercenari ultra-tehnologizați și drone pentru a distruge omenirea sau ceva.

Nu am înțeles nici noul arbore de abilități, cu perk-uri și talente pasive, pentru că nu urmează o structură intuitivă. A trebuit să investesc puncte la nimereală, încercând să-mi dau seama cum îmi influențează în mod direct clasa. Pentru că în Breakpoint există clase acum: Assault, Panther, Field Medic și Sharpshooter. Panther este un operator bazat pe subtilitate, dacă nu v-ați prins – restul sunt auto-explicative.

Pune niște scuipat și trece.

În rest, toate bune și multă sănătate. Armele trag frumos, dar sunetul este sub așteptări. Adio oomph de Desert Tech HTI, iar armele de asalt sună toate cam la fel. Or, un H7K G36 nu sună ca un VHS sau CZ Bren. Deloc.

Momentan, în afară de SASG 12 eu nu am întâlnit alt model de shotgun. Mă întreb dacă nu cumva am ratat un blueprint sau o misiune secundară? O fi vreun glitch în cariera mea?

Oricum, eu am ales să joc solo Assault, progresând prin distrugerea deloc covert a inamicilor cu pistolul din dotare, bullpup și DMR. Apropo, acum ai un contor de stamina și poți rămâne fără dacă aluneci pe versantul unui munte, ca un sac de cartofi fără creier mic. Se va întâmpla foarte des asta, pe cuvânt de cercetaș!

Acest bullpup.

Voi mai butona Breakpoint timp de câteva ore, până ce decid că mi-a ajuns și că timpul meu poate fi investit în The Division 2 și Wildlands. Sau Rainbow 6 Siege. Tomclanciuri care nu au fost realizate cu foamea în glandă și o mână legată la spate. Mulțumesc, Ubi, dar nu mulțumesc.

Despre modul PvP, oleacă mai târziu, poate după Year 1, când se mai așează treburile.

5,0

+conținut tactic licențiat

+poți bea apă din bălți

+am căzut ca un sac de cartofi de pe un munte

– toate chestiile care au făcut din Wildlands un sanbox fain lipsesc din Breakpoint

– Mai mult magazin decât joc

Testat pe: PC
Disponibil pe: PC, PS4, Xbox One
Gen: Tomclanci open-world
Producător: Ubisoft
Distribuitor: Ubisoft
Data lansării: 4 octombrie 2019

4 Comentarii

 • Sol
  Publicat octombrie 14, 2019 4:45 pm 0Likes

  Trist. Sper ca Ubi o sa se tina de treaba si, la fel cum au facut cu multe titluri recente, sa repare jocul pe parcurs. Poate la anul pe vremea asta il cumpar si eu intr-o varianta decenta si cu o reducere groasa.

  • Aidan
   Publicat octombrie 14, 2019 5:50 pm 0Likes

   E mult de reparat. Foarte mult. Atat de mult, incat pare imposibil. Si iti spune asta unul dintre cei mai mari fani Ghost Recon inca in viata…:(

 • Ziskele
  Publicat octombrie 21, 2019 12:59 am 0Likes

  Kinda broken for that price.

 • Sol
  Publicat noiembrie 18, 2020 12:09 pm 0Likes

  L-am lua la 10 EUR recent, dupa ce am aflat ca au reparat din el si au introdus AI squad. O sa raportez dupa ce ma bag in el.

Adaugă un comentariu