REVIEW: Watch Dogs 2 (M.I.A.)

Press any key to continue

După un prim Watch Dogs gri și foarte plictisitor, care a avut parte de o primire mediocră, Ubisoft a tras învățămintele necesare și a scos pe piață un sequel care îmbunătățește formula originală din toate punctele de vedere. Dincolo de injecția de culoare absolut binevenită, Watch Dogs 2 oferă un San Francisco fantastic și plin de lucruri de făcut, o campanie singleplayer stufoasă și diversă și un gameplay solid, distractiv și foarte interactiv, în care hacking-ul e vedeta principală. Dar poate că cea mai mare reușită a studioului Ubisoft Montreal este gașca de prieteni Dedsec, cu care am reușit să rezonez, în ciuda temerilor mele, și de care m-am atașat iremediabil. Fir-ați ai dracu’ de simpatici!

VERDICT: Watch Dogs 2 este un open-world action divers și foarte distractiv, potențat de un gameplay interesant, numeroase referințe la pop culture și niște protagoniști bezmetici și haioși. O surpriză extrem de plăcută.

9

  • GEN: Action-adventure
  • TESTAT PE: PS4
  • DISPONIBIL PE: PC, XONE, PS4
  • PRODUCĂTOR: Ubisoft Montreal
  • DISTRIBUITOR: Ubisoft

PRO: Stil grafic unic / Foarte interactiv / Numeroase skill-uri distractive / Mult umor și personaje haioase

CON: Modurile multiplayer sunt plictisitoare / Armele de foc nu i se potrivesc lui Marcus / Îmi vine să îmi iau un tricou cu Dedsec :-/

Adaugă un comentariu